x

Gedser Remise - på sporet af jernbanens guldalder

Alle ombord – både store og små - når vi bestiger de historiske lokomotiver i Gedser Remise den 13. maj. Vi bygger togbaner i børnehøjde, kommer helt tæt på togvognene og ser Olsen Bandens berømte Gule Palæ, der blevet flyttet hele vejen fra København. Vi udlodder i alt 40 x 4 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
13. maj 2023

Tidspunkt
13. maj 2023 kl. 11.00 - 13.00
13. maj 2023 kl. 14.00 - 16.00

Adresse
Gedser Remise
Stationsvejen 20
4874 Gedser

For medlemmer af Realdania

Gedser Remise - på sporet af jernbanens guldalder

 

Realdanias medlemsarrangement: Gedser Remise

Vi besøger Gedser Remise og går på rundvisning og opdagelse i bevaringen og formidlingen af de gamle lokomotiver og jernbanens historie i Danmark.

Adresse 

Gedser Remise, Stationsvejen 20, 4874 Gedser

Tid 

Lørdag d. 13. maj 2023, kl. 11.00 - 13.00 og kl. 14.00 - 16.00

Særlig info 

Arrangementet er delvis udendørs, så husk tøj, der passer til årstiden og vejret.  

Program 

Hold 1, kl. 11.00-13.00

11.00: Velkomst ved Realdanias vært.

  • Oplæg og rundvisning ved formand Finn Rasmussen. Vi hører mere om Remisen og ser nærmere på Olsen Bandens Gule Palæ.
  • Vi går på opdagelse i de gamle togvogne og bygger en kæmpe Brio-bane.
  • Formiddagen afsluttes med en lille forfriskning.

13.00: Tak for i dag!

 

Hold 2, kl. 14.00-16.00

14.00: Velkomst ved Realdanias vært.

  • Oplæg og rundvisning ved formand Finn Rasmussen. Vi hører mere om Remisen og ser nærmere på Olsen Bandens Gule Palæ.
  • Vi går på opdagelse i de gamle togvogne og bygger en kæmpe Brio-bane.
  • Formiddagen afsluttes med en lille forfriskning.

16.00: Tak for i dag!

Mere om projektet: Gedser Remise

Som en del af kampagnen Byggeriets Ildsjæle har vi støttet en gruppe ildsjæle fra Gedser på Falster i at omskabe det historiske trafikknudepunkt Gedser Ringremise til et besøgssted med koncert og foredragssal.

Mere om projektet

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 7. maj 2023, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 8. maj 2023.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind