x

Ildsjæleaften i Harrevig Forsamlingshus

Kom til ildsjæleaften i Harrevig Grønne Forsamlingshus og mød de engagerede frivillige, der har skabt nyt liv i Forsamlingshuset, Rofærgehavnen, Garnhuset i Oddesund og Vinderup Vandtårn. Vi spiser sammen og bliver undervejs klogere på, hvad det vil sige at være en ildsjæl i det byggede miljø. Deltag senest den 10. marts i lodtrækningen om 50 x 2 pladser på arrangementet.

Arrangementet er afholdt

Dato
4. april 2024

Tidspunkt
kl. 16.30 — kl. 19.00

Adresse
Harrevig Grønne Forsamlingshus
Skelsgårdvej 2
7870 Roslev

Lukket for tilmelding

Ildsjæleaften i Harrevig Forsamlingshus

Realdanias medlemsarrangement: Ildsjæleaften i Harrevig Grønne Forsamlingshus

Vær med til fællesspisning, hør paneldebatten og få svar på dine spørgsmål, når vi holder ildsjæleaften i Harrevig Grønne Forsamlingshus, hvor lokale ildsjæle er gået sammen om at skabe et moderne forsamlingshus for to landsbyer.

Du skal møde lokale ildsjæle fra Midt- og Vestjylland og blive klogere på, hvordan de med stor succes har skabt levedygtige projekter og lokale samlingssteder med kultur og fællesskab - i Harrevig Grønne Forsamlingshus, i Rofærgehavnen og Garnhuset i Oddesund samt i Vinderup Vandtårn.

Adresse 

Harrevig Grønne Forsamlingshus, Skelsgårdvej 2, 7870 Roslev

Tid 

Torsdag den 4. april 2024, kl. 16.30-19.00

Særlig info 

Der er gratis parkering ved forsamlingshuset eller langs Skelgårdsvej.

Program 

Kl. 16.30: Velkomst ved Realdanias vært.

  • Lokal ildsjæl Ole Madsen fortæller historien om Harrevig Grønne Forsamlingshus, hvor to landsbyer på halvøen Salling er gået sammen om at skabe et moderne og grønt borgerkulturhus med liv og arrangementer alle ugens dage.
  • Hvordan starter man et ildsjæleprojekt i sit lokalområde - og hvad skal der til, for at projektet lykkes? I aftenens debatpanel sidder tre ildsjæle fra Midt - og Vestjylland, som alle har erfaringer med at udvikle og drive projekter, der styrker fællesskabet i lokalområdet og bidrager til et blomstrende kulturliv. Vi får gode råd og en snak om, hvorfor projekter båret af ildsjæle lykkes i stor stil.
  • Vi runder aftenen af med fællesspisning og hygge ved langbordene.

Kl. 19.00: Tak for i aften!

Mere om projektet: Om Underværker

Underværker er en kampagne, der hjælper ildsjæle med at gøre projektdrømme i det byggede miljø til virkelighed. Har du en god idé til et projekt, som skaber nye rammer for fællesskaber, kan du også byde ind.

Mere om Underværker

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. 

Bemærk, at pladserne skal benyttes af medlemmer med ledsagere, og ikke kan overdrages til andre. 

Deltag i konkurrencen senest søndag den 10. marts 2024. Vinderne får direkte besked på mail mandag den 11. marts.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind