x

Vandretur på Troldhedestien

Kom med på vandretur på Troldhedestien langs den nedlagte jernbanestrækning og gennem smuk natur, der forbinder Kolding by og Dybvadbro Station. Vi har støttet den rekreative stiforbindelse, hvor lokale og turister kan finde indbydende og lettilgængelige mødesteder og naturoplevelser. Deltag senest den 5. maj i lodtrækningen om 29 x 2 billetter.

Arrangementet er afholdt

Dato
16. maj 2024

Tidspunkt
kl. 16.30 — kl. 19.30

Adresse
Fynsvej 51
6000 Kolding

Lukket for tilmelding

Vandretur på Troldhedestien

Realdanias medlemsarrangement: Troldhedestien

Tag med på vandring i det blomstrende forår, når vi besøger Troldhedestien og de nye mødesteder på ruten langs den gamle jernbane i Kolding.  Vandreturen er på knap 8 km fra Kolding til Dybvadbro Station. 
 
Karen Tønning fra Kolding Kommune fortæller undervejs om projektet og tilblivelsen af Troldhedestien med oplæg. Vi gør stop ved de steder og stationer, som har fået nye faciliteter, og vi skal opleve shelterne, madpakkehusene og høre mere om alle de nye muligheder, som Troldhedestien byder på.

Adresse 

Fynsvej 51, 6000 Kolding (P-pladsen over for skolen)

Tid 

Torsdag den 16. maj 2024, kl. 16.30 - 19.30 

Særlig info 

Mødested: Vi mødes på p-pladsen mellem Park Hallen og Park Skolen, indkørsel fra Fynsvej ud for nummer 51. Se efter det store røde Realdania-flag.

Vi skal vandre knap 8 km, så husk fodtøj og tøj, der passer til vandring og vejret. 

Hver deltager får udleveret en sandwich og vand ved arrangementets start. Husk egen rygsæk til turen, og medbring gerne selv ekstra forsyninger efter behov og ved særlige ønsker eller allergier. 

OBS! Vi bliver kørt tilbage til startsted i bus. Vi hører gerne fra eventuelle kørestolsbrugere på forhånd. Kontakt anh@realdania.dk.
 

Program 

Kl. 16.30: Realdanias vært byder velkommen på mødestedet, som er p-pladsen mellem Park Hallen og Park Skolen. Se efter det store røde Realdania-flag. 

  • Når vi er samlet, og alle har fået deres sandwich og vand til turen, går vi de første 2,3 km til Skovløberhuset.
  • Ved Skovløberhuset besigtiger vi de nye faciliteter og får oplæg om, hvordan Troldhedestien blev til, og hvilke muligheder den giver borgerne.
  • Vi går 2 km videre til Bramdrupdam og hører mere om denne del af Troldhedestien.
  • Dernæst går vi de sidste 3,4 km til Dybvadbro St. og besigtiger de flotte sheltere, der ligger langs åen.
  • Ved Dybvadbro Station nyder vi faciliteterne og spiser vores medbragte madpakke, inden vi hentes af bussen. 

Kl. 19.15 Vi bliver samlet op af bussen på p-pladsen ved Dybvadbro St. og kørt tilbage til udgangspunktet i Kolding. 

Kl. 19.30 Tak for i dag!

Mere om projektet: Troldhedestien

Troldhedestien går igennem populær og værdifuld natur. Den rekreative stiforbindelse og de nye mødesteder er skabt med særligt fokus på løsninger, der giver adgang til aktiviteter og oplevelser i naturen til fods, på cykel og i kørestol. De nye faciliteter er som hovedregel skabt i bæredygtige materialer, der matcher den natur, som de er placeret i. Samtidig er tilgængelighed tænkt ind i konstruktionen af de nye mødesteder, så de er indbydende og lette at komme til for alle, også bevægelseshæmmede, svagtseende, psykisk sårbare og socialt udsatte.

Mere om projektet

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. 

Bemærk, at pladserne skal benyttes af medlemmer med ledsagere, og ikke kan overdrages til andre. 

Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 5. maj 2024, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 6. maj.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest 24 timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne.

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind