x

Det får du

 • En velkomstgave efter eget valg
 • Gratis medlemskab af en forening, der støtter almenvelgørende projekter i Danmark.
 • Adgang til særarrangementer – helt gratis og kun for medlemmer
 • Boligmagasinet Bolius leveret i din postkasse otte gange om året
 • Spændende viden om vores projekter

Læs betingelserne

Betingelser – når du vil melde dig ind

 1. Når du melder dig ind via din vens invitation, sender vi en mail, hvor vi beder dig bekræfte dine oplysninger.

 2. Herefter undersøger vi om du opfylder medlemsbetingelserne.

 3. Opfylder du betingelserne, modtager du en velkomstmail, og vi sender din gave. Bemærk, at der et begrænset antal af bøgerne ”Parcelhusets om- og tilbygninger” og ”Kristensens Bolighistorie”. Hvis de bliver udsolgt, sender vi bogen ”Turen går til Realdania” i stedet.

 4. Din gave kan ikke byttes eller indløses til penge.

 5. Gaven kan overdrages til tredjemand, hvis du ønsker det. Du skal selv stå for dette, og Realdania har ikke noget ansvar i denne sammenhæng.

 6. Kampagnen udbydes af Realdania, CVR-nr. 55542228, Jarmers Plads 2, 1551 København V.
Hvem er vi

Hvem er vi

Vi er en forening for alle boligejere – og vi arbejder for at skabe livskvalitet for alle gennem det byggede miljø. Siden 2000 har vi støttet med over 17,4 mia. kr. til mere end 3000 projekter – som f.eks. Godsbanen i Aarhus, Musikkens Hus i Aalborg og Royal Arena i København.

Medlemsdemokrati

Bliv en del af vores forenings- og medlemsdemokrati, og følg arbejdet for at skabe mere livskvalitet i det byggede miljø. Alle medlemmer har stemmeret og kan stille op til valg, når vi har valg til vores øverste myndighed: Det 109 mand store repræsentantskab.

Hvor kommer pengene fra

Da Realdanmark – den forening, der senere blev til Realdania – solgte alle bank- og realkreditforretninger fra, stod det klart i både vedtægter og lovgivning, at de tilbageværende midler ikke kunne betales tilbage til medlemmerne. Det blev besluttet, at pengene skulle bruges til filantropiske aktiviteter i det byggede miljø og til at skabe livskvalitet for alle. Foreningen Realdania blev en realitet.