x

Beskyttelse af persondata i Realdania

Hvis du udleverer personlige oplysninger til Realdania, ønsker vi at du skal føle dig tryg ved at vi beskytter disse data. Vi vil opfordre dig til at læse Realdanias nedenstående persondatapolitik.

Realdania (Jarmers Plads 2, 1551 København V) indsamler personoplysninger via hjemmesiderne www.realdania.dk og www.mitrealdania.dk. Hvad enten du er gæst på vores hjemmesider eller medlem af Realdania, så indsamler og behandler vi altid personoplysninger efter gældende lovgivning og vejledninger.

Når du er gæst på www.realdania.dk og www.mitrealdania.dk eller når du afleverer persondata til Realdania skriftligt, ved personlig kontakt eller via www.realdania.dk og www.mitrealdania.dk, accepterer du samtidig vores persondatapolitik.

Realdania indsamler persondata på to overordnede måder:

1. Personoplysninger som du selv afleverer
Vi indsamler og registrerer personligt identificerbare oplysninger, herunder navn, titel, firma, adresse, e-post adresse, telefonnumre m.m. Disse oplysninger bruger vi blandt andet til at indmelde dig i foreningen Realdania, når du tilmelder dig nyhedsbreve, i forbindelse med arrangementer eller for at sende dig brochurer, invitationer, nyheder og andre oplysninger om Realdania.

Vi bruger kun dine personlige oplysninger til at sende medlemstilbud, hvis du er medlem og udtrykkeligt har givet dit samtykke, medmindre lovgivningen tillader os at kontakte dig uden først at indhente dit samtykke. Du har altid mulighed for at angive, at du ikke fremover ønsker at modtage flere e-mails eller andre oplysninger fra os. Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre, medmindre du specifikt har givet samtykke til det.

2. Statistik om dit besøg på vores hjemmeside
Når du er gæst på www.realdania.dk eller www.mitrealdania.dk, registrerer vores webserver dit besøg ved hjælp af såkaldte cookies, dvs. små datafiler til indsamling af webstatistik. Læs mere om Realdanias cookie-politik. Webserveren gemmer først og fremmest generelle internetdata om dit besøg – blandt andet hvilke sider du har besøgt, tidspunktet for besøget og længden af besøget. Disse oplysninger bruger vi til at lave statistik over trafikken på vores website. Desuden registrerer vi din computers IP-adresse. 

Hvis du er medlem af Realdania og besøger www.realdania.dk via nyhedsbrevet Mit Realdania, indsamler vi også herigennem oplysninger om dit besøg for at kunne målrette de informationer, som du modtager, så de i videst muligt omfang passer til dine interesser og situation i øvrigt.

Links til andre hjemmesider
På vores hjemmesider er der links til andre hjemmesider og til integrerede hjemmesider. Realdania er ikke ansvarlig for indholdet af andre selskabers hjemmesider eller for deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre hjemmesider, bør du altid læse hjemmesidens politik om beskyttelse af personlige oplysninger og andre relevante politikker.

Indsigt i persondata
Du kan til enhver tid få indsigt i de persondata, du har oplyst til Realdania, gøre indsigelse mod videre behandling af dem og kræve at vi sletter eller korrigerer oplysningerne. Hvis du ønsker indsigt eller mulighed for at korrigere dine persondata, kan du kontakte os på e-mail medlem@realdania.dk eller telefonnummer 33 18 01 15.

Hvem har adgang til de oplysninger, som du indtaster på www.realdania.dk?
Kun de af vores medarbejdere, som er direkte afhængige af oplysningerne for at kunne udføre deres arbejde, har adgang til dine oplysninger. Realdania indsamler ikke personlige data fra tredjepart om dig.

De informationer, Realdania indsamler via hjemmesiderne og/eller fra medlemmer i øvrigt sælges eller videregives ikke til tredjepart uden samtykke. Realdania kan dog give udvalgte IT-samarbejdspartnere adgang til at arbejde systemmæssigt med databasen indeholdende personoplysninger med årsag i drift og udvikling af vores hjemmesider og medlemsplatform.

Opbevaring
Indsamlede data opbevares ikke i krypteret form. Alle personer, der arbejder med vores medlemsplatform, er underlagt tavshedspligt.

Samtykke til Realdanias medlemsvilkår, persondatapolitik og markedsføring til medlemmer

Betingelser for medlemskab

Du skal eje fast ejendom for at være medlem af Realdania.

Persondatapolitik

Vi passer godt på de oplysninger, som vi indsamler om vores medlemmer og hjemmesidebrugere. 

Realdanias persondatapolitik

Markedsføring til medlemmer

Realdania (CVR-nr. 55542228, Jarmers Plads 2, 1551 København V) må kontakte mig via elektronisk post, herunder e-mail og SMS, brev, pakkefyld og/eller telefonisk henvendelse med tilbud, konkurrencer og medlemsfordele fra Realdania, fra Realdanias datterselskab Realdania By & Byg A/S og Bolius Boligejernes Videncenter A/S samt Realdanias samarbejdspartnere.

Som medlem af Realdania kan du benytte dig af de aftaler, som Realdania har indgået med vores samarbejdspartnere, blandt andet foredrag, rundvisninger, arrangementer og museumsbesøg, tilbud på publikationer og rabatordninger. Samarbejdspartnere samt udbuddet af tilbud og ydelser kan variere. 

Liste over vores samarbejdspartnere

Som medlem vil du løbende modtage boligmagasinet BEDRE HJEM og nyhedsmailen ”Mit Realdania”.

Realdania og Realdanias datterselskaber må dele mine oplysninger med hinanden til brug for udsendelser fra Realdania af tilbud, konkurrencer og medlemsfordele rettet mod mig. Dette kan blandt andet omfatte fx foredrag, rundvisninger, arrangementer og museumsbesøg, tilbud på bøger og andre publikationer samt rabatordninger og tilbud vedrørende forbedringer eller indretning af bolig og have. Med almindelige oplysninger menes for eksempel navn, adresse, boligtype, e-mail og telefonnummer samt oplysninger om medlemshistorik. Vi videregiver ikke dit CPR-nummer.