x

Meld din virksomhed eller kommune ind i Realdania

Samtykke til Realdanias medlemsvilkår, persondatapolitik og markedsføring til medlemmer

Jeg er medlem af ledelsen eller udpeget af denne til at repræsentere ovenstående virksomhed. Jeg har læst og accepterer betingelserne for medlemskabet og Realdanias persondatapolitik.

Jeg accepterer at Realdania sender mig information og nyhedsbreve med tilbud, konkurrencer og medlemsfordele fra Realdania, Realdanias datterselskaber og Realdanias samarbejdspartnere.

Endelig giver jeg samtykke til, at Realdania og Realdanias datterselskaber må dele mine oplysninger med hinanden til brug for udsendelser fra Realdania af tilbud, konkurrencer og medlemsfordele rettet mod mig.

Persondatapolitik

Vi passer godt på de oplysninger, som vi indsamler om vores medlemmer og hjemmesidebrugere. 

Realdanias persondatapolitik

Markedsføring til medlemmer

Realdania (CVR-nr. 55542228, Jarmers Plads 2, 1551 København V) må kontakte mig via elektronisk post, herunder e-mail og SMS, brev, pakkefyld og/eller telefonisk henvendelse med tilbud, konkurrencer og medlemsfordele fra Realdania, fra Realdanias datterselskab Realdania By & Byg A/S og Bolius Boligejernes Videncenter A/S samt Realdanias samarbejdspartnere.

Som medlem af Realdania kan du benytte dig af de aftaler, som Realdania har indgået med vores samarbejdspartnere, blandt andet foredrag, rundvisninger, arrangementer og museumsbesøg, tilbud på publikationer og rabatordninger. Samarbejdspartnere samt udbuddet af tilbud og ydelser kan variere. 

Liste over vores samarbejdspartnere

Som medlem vil du løbende modtage boligmagasinet BOLIUS og nyhedsmailen ”Medlemsnyt”.

Realdania og Realdanias datterselskaber må dele mine oplysninger med hinanden til brug for udsendelser fra Realdania af tilbud, konkurrencer og medlemsfordele rettet mod mig. Dette kan blandt andet omfatte fx foredrag, rundvisninger, arrangementer og museumsbesøg, tilbud på bøger og andre publikationer samt rabatordninger og tilbud vedrørende forbedringer eller indretning af bolig og have. Med almindelige oplysninger menes for eksempel navn, adresse, boligtype, e-mail og telefonnummer samt oplysninger om medlemshistorik. Vi videregiver ikke dit CPR-nummer.