x

Kickstart jeres fællesskaber

Video

Dato
18. juni 2021

Længde
1 t 4 m 19 s

Kickstart jeres fællesskab – post corona10. Event på Folkemødet 2021

Optagelse af livestream fra den 18. juni 2021.

Få inspiration til kickstart af dit fællesskab, når fem seje fællesskaber pitcher hver deres ide til genstart efter corona.

Mere end nogensinde før er der behov for stærke fællesskaber, men hvordan kommer der gang i fællesskaberne igen efter mere end et års nedlukning? 

Kom med og hør fem seje fællesskaber pitche hver deres ide til, hvordan de vil kickstarte deres fællesskab efter corona-nedlukningen. De fem fællesskaber dyster om en præmie til at kunne realisere deres ide. Og din stemme bliver afgørende! Afgørelsen sker nemlig ved publikums-afstemning og på baggrund af votering i en jury.

Udover inspiration fra fællesskabsdysten får I indsigt i, hvad status er i fællesskaberne i Danmark: Hvilke udfordringer præger fællesskaberne? Hvad har fællesskaberne lært af corona? Og hvad tager fællesskaberne med sig i fremtiden?

I Realdania støtter vi projekter, der styrker de fysiske rammer for fælles mødesteder, der fremmer sociale relationer og stærke fællesskaber. Med denne Folkemøde-dyst er vi med til at sætte fokus på vigtigheden af, at få gang i fællesskaberne igen efter corona-nedlukningen.

Mød fem ildsjæle fra stærke fællesskaber i Danmark, Kasper Sand Kjær, kulturordfører for Socialdemokratiet, Christine Ravn Lund, næstforkvinde i DUF, Susanne Rud, BARK, seniorrådgiver, Helle Langer, stifter og bestyrer af Kulturhuset 18b i Harboøre og jurymedlem på Underværker og Jesper Nygård, adm. direktør, Realdania.

Moderator: Kristian Krog, ildsjæl og direktør på Maltfabrikken i Ebeltoft.