x

Genbesøg - Historiske Haver: Tirsbæk Gods og Sanderumgaard

Video

Dato
2023

Længde
5 min 7 sek

Tirsbæk Gods og Sanderumgaard er to ud af de ni historiske haver, der er blevet restaureret, videreudviklet og ført ind i fremtiden som led i vores kampagne Historiske Haver. Med Genbesøg har vi besøgt haverne til en snak om, hvad de har brugt bevillingen fra Realdania til samt hvilken betydning og effekt, det har haft.

Mød Hans Henrik Algreen-Ussing, godsejer på Tirsbæk Gods, samt Susanne Vind, medindehaver af Sanderumgaard, til en snak om, hvad de har brugt bevillingerne fra Realdania til samt hvilken betydning og effekt, det har haft. Begge haver har problemer med at tiltrække gæster, men har derfor valgt at fokusere på selskaber, arrangementer og udstillinger i haverne. En nær relation til lokalsamfundet har afgørende betydning for haverne og på Sanderumgaard er havens venner, en frivillig forening tilknyttet godset blevet uundværlig for havens vedligeholdelse.

Filmen er produceret af Michael Levin, og er en del af Realdania Genbesøg. Med Realdania Genbesøg vender vi tilbage til en lang række af de projekter, som har modtaget støtte de seneste 20 år. Målet er at lytte til brugernes erfaringer og derigennem blive klogere på, hvordan arkitektur kan skabe værdi for mennesker.