x

Meyers vil drive restauranten i BLOX under navnet BLOX EATS

Pressemeddelelse 9. februar 2018

Meyers Contract Catering har fået kontrakten på at udvikle og drive restauranten i BLOX under navnet BLOX EATS.

Med planlagt åbning til maj, bliver der plads til unikke og forskellige madoplevelser i BLOX EATS. Restauranten, der breder sig over to etager og får udeservering på Bryghuspladsen, skal betjene både BLOX medarbejdere og alle de mange gæster, der kommer forbi BLOX.

”Med BLOX EATS udvikler vi et helt nyt og unikt spisekoncept, som ikke er set før i Danmark. I stueetagens café bliver det muligt at købe lette måltider og drikkevarer, som man kan tage med sig og nyde ved sin arbejdsplads eller langs kajen. På førstesalen planlægger vi flere forskellige madstationer, som vil variere over ugen og året. Det bliver uformel mad fra forskellige verdenskøkkener med fokus på smag, fantasi og bæredygtighed. Vi synes, at et unikt hus som BLOX fortjener et unikt madkoncept, og vi glæder os meget til at byde både husets brugere, gæster og Københavnerne velkommen”, siger Adam Usman, salgs- og markedschef i Meyers Contract Catering.

Peter Fangel Poulsen, projektchef i Realdania By & Byg kvitterer: “Vi er glade for at byde Meyers velkommen i BLOX. Og jo især for, at de tager udfordringen op og udvikler noget, der matcher både husets behov og visionen om at vise vejen. Her skal være plads til byliv, kultur, leg og god mad og drikke. BLOX EATS er noget vi ser frem til med stor glæde.”

Vi glæder os til at løfte sløret for flere detaljer om konceptet samt tegninger af, hvordan rummene kommer til at se ud. Indtil videre må vi dog nøjes med at vise restaurantens facade og Bryghuspladsen, hvor solen vil skinne over udeserveringen til foråret.