x

Kulturnatten 2018: Oplev BLOX med Realdania

Nyhed 2. oktober 2018

Træerne vil lyse rødt, duften af popcorn vil fylde luften, og lyden af musik vil flyde ud over Bryghuspladsen. Realdania rykker på Kulturnatten til BLOX, Københavns nye mødested på havnen.

I Kulturnattens mørke vil byrummene i og omkring BLOX få nyt liv i røde nuancer – og fra legepladsen til træbryggen ud mod vandet vil lyssætningen sætte sit præg. Journalist og entertainer Anders Lund Madsen slår sig løs i tre samtaler om fællesskaber, og der er kaffe, græskarsuppe, virtual reality og aktiviteter for store og små både inde og ude. Blandt andet ballondyr til børnene og en BLOX-quiz til de voksne, der kommer hele vejen rundt om det nye arkitektoniske vartegn på Københavns Havn. Du kan stille Realdania spørgsmål til visionen bag BLOX og selv gå på opdagelse i den imponerende bygning.