x

Nyhedstema om skolernes indeklima

Indeklimanyhedsbrev 18. februar 2019

Skolernes indeklima fylder allerede fra årets start godt i nyhedsbilledet. Få et udvalgt overblik her.

Skolernes indeklima er et område, der fortjener opmærksomhed, og vi holder derfor altid øje med, hvad der rør sig på den front. I årets første måneder så vi et særligt fokus på skolernes indeklima i nyhedsbilledet, og vi har derfor valgt at samle en række nyheder her under temaet skolernes indeklima. 

DR: 

Klamt indeklima på hver tredje skole: Børn er ikke sikret som voksne

Ikke nok at lufte ud: Sådan får du styr på dit indeklima

5 børnevenlige TIPS: Sådan bekæmper I dårligt indeklima i klasseværelset!

Andre:  

HVACFOKUS: 

Skolernes dårlige indeklima kommer utroligt meget bag på mig

Skolernes indeklima

I Realdania arbejder for at forbedre indeklimaet i landets skoler med det formål at øge elevernes indlæring og sundhed. Indsatsen skal skabe overblik og forbedre skolernes indeklima gennem analyser, strategiske indeklimaplaner i kommunerne, innovative tekniske løsninger og pilotprojekter om adfærd.

Skolernes indeklima