x

Realdania på Altinget Sommermøde 2020

Nyhed 4. juni 2020

Kom med til årets politiske samtale på Altinget Sommermøde - online. Over tre dage samles politikere, virksomheder, foreninger og andre relevante aktører til debat, dialog og politiske udmeldinger.

På Sommermødet er Realdania vært for debatten ’Byg et bedre Danmark – men hvordan?’. Vi sætter fokus på, hvordan vi som samfund kommer ud af coronakrisen på en mere ansvarlig og bæredygtig måde.

Hvordan sørger vi for, at vi får bygget et samfund, der er endnu bedre, end det vi havde inden corona? Og hvordan får vi tænkt klima og bæredygtighed ind i langt mere af det, vi gør, så vi sammen når den danske målsætning om at indfri Parisaftalen og ikke mindst forpligtelserne ift. verdensmålene?

Hør tre markante aktører fra hver deres branche fortælle om, hvad der står på spil hos dem, og hvordan de ser fremtiden for sig. Mød Pia Lange Christensen, adm. direktør i Visit Aarhus, Brian Mikkelsen, adm. direktør i Dansk Erhverv og Jesper Nygård, adm. direktør i Realdania. Jonas Keiding Lindholm, direktør i tænketanken MandagMorgen er moderator.

Debatten foregår live fredag den 12. juni kl. 10.15-11.15 i Altingets Gård i København.

Realdanias COVID-19-indsats

Realdania har offentliggjort en særlig COVID-19-indsats, som skal hjælpe med at afbøde virkningerne af coronakrisen. Indsatsen skal understøtte en bæredygtig udvikling i byggeriet i kølvandet på krisen og samtidig hjælpe udfordrede projekter, der tidligere har modtaget støtte fra Realdania.

Læs mere om indsatsen:

Indsats til afbødning af COVID-19-krisen

Om Altinget Sommermøde

Altinget har udviklet et alternativ til det aflyste Folkemøde i Allinge 2020: Altinget Sommermøde, som skal være med til at holde liv i den demokratiske samtale, indtil Folkemødet vender tilbage til Allinge i 2021.

Se det fulde program for sommermødet: 

Program Altinget Sommermøde