x

Byd indenfor-puljen åbner igen for ansøgninger

Nyhed 24. august 2020

21 kulturinstitutioner over hele landet fik i juli måned støtte til at afholde arrangementer i kølvandet på coronakrisen. Nu åbner anden ansøgningsrunde i Realdanias pulje Byd indenfor, hvor kulturinstitutioner og attraktioner, der tidligere har modtaget støtte fra foreningen, kan søge støtte til arrangementer.

21 forskellige kulturinstitutioner har i løbet af sommeren budt gæster indenfor til særlige rundvisninger, foredrag og fællesspisning – med bidrag fra foreningen Realdanias Byd indenfor-pulje.  

Nu kan kulturinstitutioner, attraktioner og oplevelsesvirksomheder, som Realdania tidligere har støttet, igen søge Byd indenfor-puljen. Midlerne kan søges til at byde gæster indenfor til et event. Et Byd indenfor-arrangement kan give synlighed og omsætning i en vanskelig tid. 

Puljen er målrettet projekter, som tidligere har modtaget støtte fra Realdania. Det kan være til nybyggeri, ombygnings- eller restaureringsarbejde. Eller til en arkitektkonkurrence før et realiseret byggeri.

Ansøgningsfristen er mandag den 28. september. Dette er anden ansøgningsrunde i puljen. Senere på året udbydes en tredje og sidste runde. Der er afsat i alt 10 mio. kr. til Byd indenfor-arrangementer.

Realdania lægger vægt på, at arrangementerne kommer så mange gæster som muligt til gode. Arrangementerne skal medvirke til at skabe synlighed og indtægter for den konkrete virksomhed eller institution. Der kan være både store og små arrangementer, og de kan være af kortere eller længere varighed. Formatet behøver ikke at være 100 procent på plads, når ansøgningen bliver formuleret.

Byd indenfor-arrangementerne finder sted i kulturinstitutioner, attraktioner og oplevelsesvirksomheder, som Realdania tidligere har støttet. Puljen til de særlige arrangementer er en delindsats i Realdanias samlede bidrag til at afbøde virkninger af COVID-19.

Byd indenfor-puljen er en del af Realdanias samlede COVID-19-indsats på 175 mio. kr. Indsatsen skal hjælpe projekter, der er udfordret af corona-krisen. Derudover er der i den samlede indsats også fokus på at understøtte en bæredygtig udvikling i byggeriet.