x

Kom til Halloween i Dansk Arkitektur Center i efterårsferien

Nyhed 28. september 2020

Kom og oplev Kids’ City, når mørket sænker sig over udstillingen og forvandler den til en uhyggelig by i natten. Tag familien med, og oplev arkitektur cases i børnehøjde. I efterårsferien og frem til 15. november bliver dag til nat i Kids’ City, og spøgelser og edderkopper titter frem fra nattens mulm og mørke.

I efterårsferien er huset fyldt op med masser af gratis aktiviteter for børn. Sammen med Kalle B. fra BørnefestiBAL åbner DAC dørene for masser af sjov med koncerter, oplæsning og trylleri med gys i efterårsferien. Oplev bl.a. Kalles Store Trommeshow (kendt fra Ramasjang), “MGP potpourri" med Karla, Xenia og Karla Sofie, eller lyt til Villads fra Valby, når forfatter Anne-Sofie Hammer læser højt. 

Der vil også være familieværksteder, hvor man kan lave edderkoppespind og tegne mystiske byer om natten. Eller prøve kræfter med at kode LEGO®-robotter.

Halloween i DAC kan opleves i perioden 9. oktober til 15. november 2020. Efterårsferie-programmet er støttet af Realdania og udviklet af Dansk Arkitektur Center i samarbejde med Kalle B. fra BørnefestiBAL. Adressen er: Bryghuspladsen 10, 1473 København K.

Se hele børneprogrammet her

Tag trygt familien med i Dansk Arkitektur Center

DAC afvikler alle workshops og koncerter ud fra gældende anbefalinger og retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen. Workshops og koncerter foregår siddende. Der er sørget for, at alle kan holde afstand, og Salen fyldes op ud fra først-til-mølle-princippet.