x

Vær med, når RENOVER prisen kårer Danmarks bedste renovering

Nyhed 10. november 2020

Tirsdag den 17. november bliver vinderen af RENOVER prisen 2020 kåret. I år afholdes prisoverrækkelsen digitalt, og derfor er det nu muligt at være en del af fejringen, når de nominerede projekter hyldes gennem et live event.

Seks vidt forskellige bygninger er nomineret til RENOVER prisen 2020. De skal nu dyste om en check på 100.000 kr. og titlen som Danmarks bedste renovering ved en prisfest d. 17. november.

Prisen overrækkes i år ved et live event, hvor alle interesserede har mulighed for at se med live via Facebook (det er også muligt at se med uden at have en Facebook-profil): 

RENOVER prisen digital prisoverrækkelse 2020
Aftenens værter er journalist og tv-vært Christian Degn samt Karen Mosbech, der er medlem af RENOVER prisens nomineringsudvalg.  Gennem aftenen vil der være interviews med fagpersoner og de nominerede projekter, ligesom årets Specialpris vil blive overrakt til et ganske særligt projekt.

Program for aftenen
19.30: Velkommen, tilbageblik på tidligere vindere og introduktion til dette års nominerede projekter
20.00: Vinderen af Specialprisen afsløres
20.30: Vinderen af RENOVER prisen 2020 afsløres

Bliv klogere på de nominerede projekter

162 renoveringsprojekter fra hele Danmark var i år indstillet til RENOVER prisen. På trods af en udskydelse på grund af corona har nomineringsudvalget haft alle projekter under lup, og feltet er nu skåret ned til seks unikke projekter, der er med i slutspurten om at vinde titlen som Danmarks bedste renovering. 

De nominerede projekter spænder vidt i størrelse, type og karakter – men fælles for dem alle er, at de har gennemgået en renovering, der har givet de eksisterende bygninger ny værdi.

RENOVER prisen er stiftet af Grundejernes Investeringsfond og Realdania.