x

Valg til Realdanias repræsentantskab i 2020

Artikel 6. februar 2020

Til efteråret holder vi valg til Realdanias repræsentantskab i tre områder. Fyn, Midt- og Vestjylland, Østsjælland og Bornholm skal til stemmeurnerne og vælge i alt 17 medlemmer. Se billederne fra de seneste års valgmøder, hvor tusindvis af vores medlemmer har været samlet for at høre om foreningens aktiviteter og sætte deres kryds ved deres foretrukne kandidat.

Vi er en forening med omkring 165.000 medlemmer. Ejer du fast ejendom i Danmark, kan du også gratis være med. Gør din indflydelse gældende som medlem: Sig hvad du mener, få svar på dine spørgsmål, stem på din foretrukne medlemsrepræsentant til Realdanias repræsentantskab - eller stil selv op.

Når du er medlem af Realdania, kan du deltage i vores valgmøder og være med til at vælge repræsentantskabet, som er Realdanias øverste myndighed. Du har også adgang til selv at stille op til repræsentantskabet.  

Som medlem tilhører du en geografisk valggruppe

Når du er medlem af Realdania, tilhører du automatisk en af foreningens ti geografiske valggrupper. Din bopæl eller din virksomhedsadresse afgør, hvilken valggruppe du hører til, og hvor du er valgbar og har møde- og stemmeret.

Hvert fjerde år er der valgmøde i dit geografiske valgområde. Valgmøderne er din mulighed for at vælge medlemmer fra dit område til Realdanias repræsentantskab. Samtidig får du chancen for en aften i godt selskab med andre medlemmer, hvor du, ud over selve valget, også kan høre om Realdanias projekter i dit område.

Valgmøder 

Geografiske valggrupper