x

Sidste chance for at være med i kampen om at vinde Renoverprisen

Nyhed 23. februar 2021

Er det renoveringen af en 70’er skole på Amager, et gammelt fyr i Vejle eller måske dit projekt, der skal vinde Renoverprisen 2021? Nu er det sidste chance for at indstille en renovering til prisen.

Det tikker lige nu ind med indstillinger til Renoverprisen, der kårer Danmarks bedste renoveringsprojekt. Men du kan stadig nå at indstille din favoritrenovering til prisen og lade den være med i konkurrencen om at blive Danmarks bedste renovering anno 2021. Indstillingsperioden løber indtil 1. marts.

Uanset om du er helt almindelig borger, arkitekt, ingeniør, håndværker eller bygherre, kan du indstille dit bud på, hvem der skal vinde prisen. Alle typer bygningsrenovering kan indstilles. 

Når indstillingsperioden er ovre, vil et nomineringsudvalg bestående af fire repræsentanter fra byggebranchen gennemgå alle projekterne og udvælge de seks, der skal nomineres til prisen. Herefter vil et valgkollegie bestående af ca. 70 repræsentanter fra branchen stemme på det projekt, de mener, skal vinde prisen. Vinderen offentliggøres ved en prisfest i september. 

Mere om Renoverprisen

Renoverprisen uddeles af Realdania og GI. Selv om renovering fylder mere end halvdelen af den samlede produktion i byggebranchen, er det primært nybyggeri, der bliver belønnet med priser. Det er Renoverprisen med til at lave om på. 

Renoverprisen sætter også fokus på bæredygtighed og de grønne gevinster, der ligger i at genbruge og optimere i stedet for at rive ned. Derudover er bæredygtighed også ét af de kriterier, som alle indstillede projekter bedømmes ud fra. 

Det særlige ved prisen er derudover, at den hylder et helt projekt frem for en enkelt bidragsyder. Renoverprisen er en pris til alle, der har været involveret i det vindende projekt – lige fra bygherre til rådgivere og håndværkere. 

Læs mere om Renoverprisen og indstil et projekt her