x

Verdens Bedste Morgen med fokus på bæredygtige byer og lokalsamfund

Nyhed 20. august 2021

Realdania er igen i år sponsor for Verdens Bedste Morgen. Fredag den 10. september står frivillige klar i hele Danmark til at uddele chokolade og en avis, der fortæller om fremskridt og løsninger på klodens udfordringer.

Den 10. september går tusindvis af frivillige på gaden i hele landet for at uddele Verdens Bedste Nyheder til alle de morgenfriske, der er på vej på arbejde, i skole eller til uddannelsesinstitutioner.
Morgeneventen har fundet sted hvert år siden 2010, og med til uddelingen er både nationale og lokale politikere, udviklingsorganisationer, erhvervslivet, ungdomsuddannelser og skoleklasser.

Vi sponserer eventet, som i år har fokus på bæredygtige byer og lokalsamfund under temaet ”Verdens byer viser vejen”. 

Mød os ved Jarmers Plads

Ligesom tidligere år bakker Realdania yderligere op om de vigtige budskaber ved selv at dele Verdens Bedste Nyheder ud på en uddelingspost i krydset mellem H.C. Andersens Boulevard og Jarmers Plads. Her kan du møde os fredag den 10. september i tidsrummet 7.00 - 9.00 med nyhedsaviser, juice og croissanter. 

Se, hvor du kan finde et uddelingssted nær dig:

Uddelingssteder til Verdens Bedste Morgen 2021 | Verdens bedste nyheder

Deltag i vores faglige go’morgenmøde 

Som noget ekstraordinært i år inviterer vi til et morgenmøde med afsæt i årets tema, bæredygtige byer og lokalsamfund. Her kan du starte dagen med kaffe, croissant og inspiration til dit arbejde med bæredygtighed. Til mødet kan du blandt andet møde Helle Juul, partner i JUUL | FROST Arkitekter og Ditte Lysgaard Vind, Partnerships Director i Lendager Group, der hver især fortæller om, hvordan de helt aktuelt arbejder med bæredygtighed.

Tilmeld dig go'morgenmødet

 

Verdensmålene er på vores dagsorden

I Realdania ser vi verdensmålene som en del af løsningen på de problemer, som verden står over for. Med sponsoratet af Verdens Bedste Morgen er Realdania med til at bakke op om en dagsorden, der indgår i både vores filantropiske strategi og daglige arbejde. Sammen med en række andre fonde har vi bl.a. støttet arbejdet med at udvikle indikatorer for verdensmålene. Med projektet ’Vores Mål’ er Danmark kommet med et bud på, hvordan man kan måle på FN’s verdensmål inden for en landegrænse. 
  Vores Mål - en dansk baseline for FN's verdensmål (realdania.dk)

Om Verdens Bedste Nyheder

Verdens Bedste Nyheder er et uafhængigt medie, der laver konstruktiv journalistik og kampagner om fremskridt og løsninger på verdens udfordringer. De er stiftet af FN, de danske udviklingsorganisationer og det danske erhvervsliv. 

Om Verdens Bedste Nyheder