x

Ildsjæle der bygger

Artikel 3. januar 2023

Ildsjæle der bygger er et tema under Realdania Genbesøg. Ved Realdania Genbesøg besøger vi en lang række af de projekter, som har modtaget bevillinger gennem de sidste 20 år. Da der er mere end 4500 projekter til dato, bygger vi genbesøgene op tematisk.

Under temaet 'Ildsjæle der bygger' ser vi nærmere på 109 projekter drevet af ildsjæle. Fælles for dem alle er, at det er mere end 5 år siden, at de modtog deres støtte og bevilling fra Realdania.

De 109 genbesøg hos ildsjæleprojekter viser os, at 87 af projekterne er i live og trives godt. Det er projekter, hvor den oprindelige projektidé er realiseret, og hvor den efterfølgende drift fungerer godt. Eller det er projekter, som er transformeret fra den oprindelige idé, men som stadig er velfungerende. Mange af disse projekter kan endvidere dokumentere afledte, katalytiske effekter på lokalsamfundet.

Du kan læse mere om vores læringer i denne artikel: 

Mere om Realdania Genbesøg

Relateret indhold