x

Mød Realdania på Folkemødet 2023

Nyhed 8. juni 2023

Så er det snart tid til spørgsmål, debatter, oplæg og samvær, når Realdania inviterer indenfor i Østersøteltet til dette års Folkemøde på Bornholm 2023.

Oplev Ane Cortzen, Holger Dahl, Christine Feldthaus og Tine Gøtzsche samt et stort panel af eksperter, arkitekter og forskere, når vi inviterer til veloplagte debatter og samtaler på dette års Folkemøde.  

Vi afholder i år otte arrangementer og events, der alle tager afsæt i vores arbejde med at skabe livskvalitet for alle gennem det byggede miljø. Vi vil blandt andet have et særligt fokus på, hvordan vi gennem fællesskaber skaber et aktivt liv i bymidterne. Vi tager også en diskussion om nutidens renoveringer af ældre arkitektur, om formsprog og ny æstetik og vigtigheden af, at vi tænker i mere bæredygtige og klimavenlige løsninger. Og så deler vi vores erfaringer med Collective Impact som metode til at arbejde med komplekse samfundsudfordringer og til at løse samtidens vilde problemer, f.eks. når det gælder den globale klimakrise, hjemløshed og balancen mellem by og land. 

Du kan også møde Realdania i diverse øvrige debatter, diskussioner og arrangementer hos organisationer, fonde og foreninger, og endelig kan du blive klogere på Verdensmålene på Verdensmålenes Plads – en fysisk scene, der skal gøre Verdensmålene konkrete via en lang række events. Verdensmålenes Plads er støttet af blandt andre Realdania, og vi har også en række arrangementer på pladsen. Her kan du bl.a. høre Lykke Friis diskutere klimavenlige huse, og vores datterselskab Videncentret Bolius vil udfordre dig på bæredygtige valg af byggematerialer. 

Vi glæder os til at byde indenfor i F10 - Realdania, Østersøteltet – og til tre dage med vedkommende og interessante debatter. 

Læs om Realdanias program på Folkemødet 2023