x

Verdens Bedste Morgen 2023

Nyhed 10. august 2023

Fredag den 8. september er vi for femte år i træk med til Verdens Bedste Morgen. I Realdania står vi derfor tidligt op og står morgenfriske klar med croissanter, chokolade og en avis, der fortæller om fremskridt og løsninger på verdens udfordringer.

Til Verdens Bedste Morgen går tusindvis af frivillige på gaden i hele landet for at uddele Verdens Bedste Nyheder til alle forbipasserende, der er på vej på arbejde eller i skole.

Morgenarrangementet er arrangeret af nyhedsmediet Verdens Bedste Nyheder og har fundet sted hvert år siden 2010. Med til uddelingen er både nationale og lokale politikere, udviklingsorganisationer, erhvervsliv, ungdomsuddannelser og skoleklasser. 

Mød Realdania ved Jarmers Plads

For femte år i træk sponsorerer Realdania eventet, og for at bakke yderligere op om de vigtige budskaber, som aviserne fra Verdens Bedste Nyheder rummer, opretter vi igen i år en uddelingspost i krydset mellem H.C. Andersens Boulevard og Jarmers Plads. Her kan du møde os fredag den 8. september i tidsrummet 7.30 - 9.00 med nyhedsaviser, chokolade, croissanter og lækker morgenmusik. 

Se, hvor du kan finde et uddelingssted nær dig: Verdens Bedste Morgen

Verdens mange fremskridt fortjener mere spalteplads

Krig og klimaforandringer fylder ekstra meget i medierne lige nu. Men vi lever samtidig i en verden, der for de fleste er blevet et langt bedre sted. Men vi hører ikke om det. Og når vi primært hører om alt det, der går den gale vej, så mister vi modet. Og så slukker vi for nyhederne.
På stort set alle områder, hvor man kan måle udvikling, går det den rigtige vej. Der er så mange fremskridt og løsninger i verden, som danskerne ikke kender til. Fremskridt der skyldes det målrettede arbejde, som regeringer, virksomheder, udviklingsorganisationer og civilsamfund har organiseret og kæmpet for i årtier.

Verden er bedre, end vi tror. Og det er ret vigtigt at vide. Derfor er kampagnefokus for Verdens Bedste Morgen 2023, at

Verdens mange fremskridt fortjener mere spalteplads.

Verdensmålene er på vores dagsorden

I Realdania ser vi verdensmålene som en del af løsningen på de problemer, som verden står over for. Med sponsoratet af Verdens Bedste Morgen bakker vi op om en dagsorden, der indgår i både vores filantropiske strategi og daglige arbejde.

Om Verdens Bedste Nyheder

Avisen, som uddeles til Verdens Bedste Morgen, er produceret af Verdens Bedste Nyheder, et uafhængigt medie, der laver konstruktiv journalistik og kampagner om fremskridt og løsninger på verdens udfordringer. De er stiftet af FN, de danske udviklingsorganisationer og det danske erhvervsliv. 

Verdens Bedste Nyheder