x

Mød Realdania på Building Green i Forum

Pressemeddelelse 25. oktober 2023

Kom forbi Realdanias stand på Building Green i Forum i København den 1. og 2. november 2023. Vi står klar til en uformel snak om, hvordan vi gennem vores filantropiske arbejde forsøger at skubbe byggeriet i en mere bæredygtig retning, ligesom vi deltager i debatterne på scenerne.

Building Green er en fagmesse for alle med interesse for grøn innovation i byggebranchen – og du kan komme gratis med. Årets tema er ’Det regenerative byggeri’.

Besøg Realdanias stand – nr. 93  

Begge dage kan du finde Realdania på stand nr. 93, hvor du kan få en uformel snak med projektcheferne for projekter om f.eks. biogene byggematerialer, klimaindsatser og innovation om, hvordan fremtidigt byggeri i højere grad kan foregå mere bæredygtigt. 

Derudover er Realdania involveret i en række debatter på Building Green.

Skru ned for ressourceforbruget

Én af debatterne tager udgangspunkt i projektet ’Boligbyggeri fra 4 til 1 planet’, der har som mål at skubbe det danske boligbyggeri i en markant grønnere retning baseret på viden om, at vi i Danmark forbruger jordklodens naturressourcer i en hastighed svarende til, at vi havde fire planeter til rådighed. Hvert år. Sammen med VILLUM FONDEN står vi bag initiativet, hvor designere, entreprenører og bygherrer bl.a. er ved at opføre et antal eksempler på boliger, hvor rammen for de grønne ambitioner sprænges – og hvor ressourceforbruget holdes til én jordklode om året. 

Debatten finder sted den 2. november kl. 9.25-10.15.
 

Innovation til marked 

Et andet arrangement gør status på ’Innovation til marked’, som er Realdanias pulje, der hjælper virksomheder med at gå fra innovativ idé til markedsført løsning, som kan komme mange til gode. Puljen består af både økonomisk støtte og rådgivning til at realisere de første salg. Målet med puljen er at fremme miljømæssig, bæredygtig omstilling og vækst. Under Building Green kan du møde nogle af de fagfolk, som er med til at vurdere og give sparring på ansøgninger.  

Det arrangement finder sted den 1. november kl. 10.

Se det fulde program for Realdanias deltagelse på Building Green