x
Bedre Boligmiljøer:

Bedre boligmiljøer: Se årets mest læste nyheder og udgivelser

Nyhed 15. december 2023

Bofællesskaber, biogene byggematerialer og boligbyggeri med respekt for de planetære grænser - se hvad der blev de mest læste nyheder og udgivelser inden for temaet 'bedre boligmiljøer' på realdania.dk i 2023

Vi har samlet en liste over årets mest læste udgivelser og nyheder om bedre boligmiljøer – det vil sige udvikling af boformer, forbedrede fysiske rammer og viden om boligforhold.

Mest læste nyheder - Bedre Boligmiljøer

Ni bygherrer vil skrive danmarkshistorie og reducere klimaaftrykket med 75 procent (januar)

Kan klimaaftrykket fra nyt byggeri reduceres til en fjerdedel allerede i dag? Det får vi svar på, når nogle af byggebranchens mest visionære aktører realiserer boligbyggerier med det laveste klimaaftryk i nyere tid.

Ni bygherrer vil skrive danmarkshistorie og reducere klimaaftrykket med 75 procent

Kan vi bygge vægge af halm og tage af tang? (oktober)

En stuevæg af ubrændt ler, et soveværelse isoleret med presset halm og tang på taget. Realdania undersøger nu i en stor indsats, hvad der skal til for at flere biogene materialer finder vej ind i danske hjem og bygninger.

Kan vi bygge vægge af halm og tage af tang?

MiniCO2 etagehus i beton skal undersøge veje til mere klimavenligt boligbyggeri (november)

Byggebranchen skal omstille sig, hvis vi skal nå klimamålene. Men hvilke materialer skal vi bruge til hvad, hvis vi skal reducere CO2-udledning og samtidig bygge attraktive og sunde boliger? Det undersøger Realdania By & Byg i et ambitiøst, komparativt byggeprojekt, og nu sættes materialet beton under luppen.

MiniCO2 etagehus i beton skal undersøge veje til mere klimavenligt boligbyggeri