x
Bæredygtige byer:

Bæredygtige byer: Se årets mest læste nyheder og udgivelser

Nyhed 18. december 2023

Bymidter, 15 minutters-byen og DK2020 - se hvad der blev de mest læste nyheder og udgivelser inden for temaet 'bæredygtige byer' på realdania.dk i 2023.


Mest læste nyheder - Bæredygtige byer

Søg støtte til at udvikle fællesskaber og mødesteder for ældre (september)

Frem til den 24. januar 2024 kan man søge støtte hos den filantropiske forening Realdania til at udvikle mødesteder, der giver ældre mennesker bedre muligheder for at tage del i det lokale liv og fællesskab. Målet for indsatsen ”Steder vi mødes” er at medvirke til at give bedre adgang til fællesskaber og derigennem bidrage til at modvirke ensomhed hos ældre mennesker.

Søg støtte til at udvikle fællesskaber og mødesteder for ældre

Ny pulje til fællesskaber i bymidterne (januar)

I mange mindre og mellemstore byer er bylivet i det historiske centrum under pres og præget af afmatning. Den filantropiske forening Realdania støtter med en bymidtepulje nu lokale, fællesskabsbaserede, fysiske projekter, som kan bidrage til at modvirke tendensen. Puljen kan søges af alle, som arbejder med at skabe nye fællesskaber og funktioner i bymidterne.

Ny pulje til fællesskaber i bymidterne

To stærke arkitekt-teams skal komme med endeligt forslag til Musikhusparken (januar)

Fremtidens Musikhuspark er kommet et skridt nærmere. Et internationalt og et lokalt team med speciale i landskabsarkitektur er valgt til at gå videre i konkurrencen om at omdanne Musikhusparken.  

To stærke arkitekt-teams skal komme med endeligt forslag til Musikhusparken