x

Folkefest i Odders nye Folkepark

Nyhed 24. maj 2024

I dag indvier Odder sin nye Folkepark. Det sker med en stor folkefest.

Realdania har støttet anlægget af den nye park som en del af indsatsen Hovedbyer på forkant. Folkeparken skal skabe mere sammenhæng i Odders bymidte. Parken gør det lettere at gå fra de større dagligvarebutikker i udkanten af bymidten og via parken nå op i gågaden med alle specialbutikkerne. 

Undervejs er der gode muligheder for at gøre et stop i parken. Der er både bænke og en promenade langs åen. Der er også en stor legeplads og et madpakkehus, Rådhusmøllen.  

Folkeparken er tegnet af BOGL Arkitekter. OKNygaard har stået for anlægsarbejdet i samarbejde med en række underleverandører, og MONSTRUM har leveret legepladsen.  

Udover at bruge parken i hverdagen eller som udflugtsmål i weekenden kan alle i Odder bruge parken til f.eks. at holde private fødselsdage eller andre mindre, private fester. Institutioner og skoler kan booke madpakkehuset Rådhusmøllen i dagtimerne. Desuden kan foreninger booke Rådhusmøllen uden for Rådhusets åbningstid.