x

Se videoen og download rapporten: 25 boliger, der belaster vores jordklode mindst muligt

Viden 27. juni 2023

Hvordan ser en bolig ud, der er sund, attraktiv, skalerbar og har et ekstraordinært lavt klimaaftryk? Den 31. maj præsenterede Realdania Premiere dugfriske data fra en ny rapport med 25 danske og internationale best practice bolig-cases fra ambitiøse bygherrer. Lyt eller læs og få svar på dine spørgsmål.

Hvordan ser en bolig ud, der er sund, attraktiv, skalerbar og har et ekstraordinært lavt klimaaftryk? 

Er fremtidens boliger bygget med stampet lerjord, genbrugsglas og tækkede tage?


Få svar på disse spørgsmål og mange flere i den nyeste livestream fra Realdania Premiere den 31. maj 2023, hvor eksperterne præsenterede helt nye data fra 25 danske og internationale eksempelbyggerier. 

Publikationen kigger nærmere på 9 enfamiliehuse, 6 rækkehuse, 9 etageboliger og et fælleshus. De fleste er færdigopførte, mens enkelte er undervejs eller planlagte. 

Data kommer fra en helt ny rapport af BUILD og Realdania, der samler vigtig viden om fremtidens bæredygtige etageboliger, enfamilieshuse og rækkehuse.

LIVESTREAM: 25 best practise boliger med ekstraordinært lavt klimaaftryk

Rapporten, som blev præsenteret ved denne livestream, er en del af Realdanias nye indsats ’Boligbyggeri – fra 4 til 1 planet’, der har et ambitiøst mål: At skubbe dansk boligbyggeri i en markant grønnere retning.

 

 

Oplægsholdere ved livestream

Harpa Birgisdóttir

Professor, Ph.d. Miljøingeniør hos BUILD, Aalborg Universitet 

Agnes Garnow
Videnskabelig assistent, arkitekt MAA hos BUILD, Aalborg Universitet 

Stig Hessellund
Projektchef i Byggeri, boligmiljø og processer, Realdania