x

Bliv medlem af Privat Boligforum

NETVÆRK 28. februar 2023

Få vigtig ny viden om udvikling af de boliger, du er med til at administrere. I Privat Boligforum bliver du en del af et professionelt netværk, som viser vejen til attraktive andelsboliger og udlejningsboliger med glade beboere og sund økonomi.

Bliv medlem af Realdanias debatforum Privat Boligforum

Har du brug for mere viden om energieffektive boliger, bæredygtig renovering, udvikling af fællesskaber, grønne områder og meget mere?

Vil du være medlem af et fællesskab, der arbejder for livskvalitet for alle? 

Er du interesseret i at høre spændende oplæg og få eksklusive rundvisninger i nyskabende ejendomme? 

I Privat Boligforum kan du få input og modspil fra et aktivt netværk for ledende medarbejdere i private boligudlejningsvirksomheder og formænd i andelsboligforeninger.

Privat Boligforum har cirka 150 medlemmer, der mødes til faglige arrangementer i hele landet 2-3 gange om året for at blive klogere på, hvordan vi løfter kvaliteten i andelsboliger og udlejningsbyggeri, hvordan vi skaber menneskevenlig arkitektur, optimal drift og udvikling af attraktive boliger med glade beboere og sund økonomi.

Det er gratis at være medlem af Privat Boligforum og at deltage i netværkets aktiviteter.

Du kommer tættere på Realdanias indsatser, der skaber udvikling og vækst i det byggede miljø. Som en del af dit medlemskab af netværket Privat Boligforum får du stemmeret i valggruppen for private udlejningsboliger, som vælger syv medlemmer til Realdanias repræsentantskab hvert fjerde år.

Meld dig ind i Privat Boligforum

Dine medlemsfordele

Som medlem af Realdanias netværk Privat Boligforum har du desuden gratis adgang til Realdanias medlemsfordele for alle foreningens omkring 180.000 medlemmer:

  • Unikke arrangementer for hele familien, i hele landet - bl.a. foredrag og rundvisninger
  • Spændende boligviden i magasinet Bolius - sendt direkte til din postkasse
  • Medlemsrabat til udvalgte steder, Realdania har støttet - Den Blå Planet, Louisiana og mange flere steder
  • Interessant viden og medlemstilbud i nyhedsmailen Medlemsnyt