x

Realdania Årsmagasin 2020

Årsmagasin

Udgivelsesdato
02. april 2020

Sideantal
76 sider

Forfatter(e)
Realdania

Download

I anledning af vores 20 års fødselsdag sætter vi fokus på nogle af de indsatser, der har fyldt gennem årene. Vi ser nærmere på klimaudfordringer, som er rykket højt op på vores dagsorden. Og så kigger vi også på filantropiens udvikling.

Indhold

Side 6

Filantropi: Vi skal ikke gå i takt

Det filantropiske landskab skal fortsat stritte i alle retninger. Men samarbejde er vigtigt. Mød Tuborgfondets formand, Anne-Marie Skov, og Realdanias adm. dir., Jesper Nygård, i en samtale om den filantropiske udvikling gennem to årtier.

Side 13 

20 år med Realdania

Tag med på en rejse gennem nogle af de mange projekter og initiativer, Realdania har været en del af i sine 20 år som filantropisk forening.

Side 18 

Dejligt at gøre en forskel

Realdania er en forening med omkring 165.000 medlemmer. Mød nogle af dem, og kom med til medlemsarrangement om bæredygtighed.

Side 28

Bygningskultur til hverdagsbrug

Historien skal leve, og bygninger skal bruges. Ellers mister de deres betydning. Interview med Realdanias filantropidirektør, Nina Kovsted Helk, om bygningskulturen.

Side 42

Klimakampen kræver kommunalt samarbejde

Kommunerne mærker de alvorlige konsekvenser af klimaforandringer i form af stigende vandstand og ekstreme regnskyl. Derfor er det vigtigt, at de arbejder sammen og deler viden både nationalt og internationalt.

Side 54 

Et forskningsboost til byggeriet

En af de helt store CO₂-udledere herhjemme er byggeriet. Derfor er Innovationsfonden og Realdania gået sammen om en indsats, der skal styrke forskning og innovation i byggeriet.

Side 58 

Danskerne i det byggede miljø

Hvad betyder vores bolig, vores naboer og vores nærområde for vores livskvalitet? Det er noget af det, du kan finde svar på i en undersøgelse blandt flere end 7.000 danskere.

Side 60

Mig & mit underværk

De er ildsjæle, der brænder for deres projekt. Og de har alle fået en hjælpende hånd af Realdania. Mød dem i ’Mig & mit Underværk’.

Side 68 

Om Realdania

Læs mere om foreningen Realdania, om vores filantropiske mål og vores investeringer.