x

Branchevejledning for indeklima i skoler

Guide

Udgivelsesdato
september 2021

Sideantal
104 sider

Forfatter(e)
Teknologisk Institut, NIRAS og MOE

Download

Branchevejledning for indeklima i skoler er et konkret værktøj til et sundt indeklima i skolerne og kan bruges både til nybyggeri og renovering.

"Branchevejledning for indeklima i skoler" er et fælles og konkret værktøj at arbejde ud fra for de mange aktører, der sammen arbejder med forbedring af indeklimaet i skoler.

Branchevejledningen henvender sig både til bygherrer, som har behov for at specificere indeklimakrav, og til de rådgivere, som skal lave design og projektering af skolens indeklima. Derudover bidrager den til at give kommunerne et vidensgrundlag til at stille de rigtige krav til indeklimaet i skolerne i forbindelse med såvel renovering og nybyggeri.

Branchevejledningen fokuserer på indeklimaet i skolernes klasselokaler og områder til gruppearbejde og dækker hele processen fra idéoplæg til drift. 

MOE, NIRAS og Teknologisk Institut står bag "Branchevejledningen for indeklima i skoler", som er støttet af Realdania. Branchen er i løbet af processen blevet involveret og har haft mulighed for at kommentere på indholdet i branchevejledningen.