x

Danskerne i det byggede miljø 2019

Undersøgelse

Udgivelsesdato
september 2019

Sideantal
104 sider

Forfatter(e)
Af Kantar Gallup for Videncentret Bolius og Realdania

Download

Denne publikation er anden udgave af undersøgelsen ”Danskerne i det byggede miljø”, udarbejdet af Realdania og Videncentret Bolius.

De fysiske rammer har stor betydning for menneskers liv. Det er Realdanias mission at være med til at skabe fysiske rammer, der på en række forskellige områder påvirker danskernes liv positivt.

Formålet med undersøgelsen er derfor at belyse boligens betydning for vores hverdag og livskvalitet. Derudover belyser undersøgelsen også, hvordan vi oplever det lokale miljø og relationen til vores naboer, hvordan vi vedligeholder og ombygger vores boliger, samt hvilke glæder og bekymringer boligen giver os.

I dette års udgave har vi særligt fokus på, hvor tilfredse vi er med boligen, og hvordan dette hænger sammen med vores samlede livskvalitet. Vi zoomer også ind på etagebyggeri og undersøger, hvordan gårdmiljøer og altaner påvirker naborelationerne. Og endelig sætter vi fokus på klima og bæredygtighed i vores boliger.

Undersøgelsen er baseret på i alt 7.083 repræsentative interviews blandt personer i den danske befolkning over 25 år. Data er indsamlet af Kantar Gallup i 2019.

Dette er 2. udgave af 'Danskerne i det byggede miljø'.

Læs 1. udgave her:

Danskerne i det byggede miljø 2018