x

Når ildsjæle bygger

Artikel

Udgivelsesdato
maj 2022

Sideantal
3 sider

Forfatter(e)
Projektchef Siri Daa Funder
Analysechef Henrik Mahncke

Download

I de kommende år vil Realdania genbesøge en lang række af de projekter, som har modtaget støtte. I denne artikel præsenterer vi de vigtigste læringer fra vores første række af genbesøg.

I de kommende år vil Realdania genbesøge en lang række af de projekter, som har modtaget støtte fra os. Målet er at blive klogere på effekten, lære af erfaringerne og blive dygtigere til vores arbejde. Besøgene drives af en nysgerrighed på, hvad der sker, når byggerier og byrum tages i brug i hverdagen.

Det er bygningerne, der er objektet for undersøgelsen, mens brugerne er vores vigtigste nøgle til at vurdere dem. Kun ved at sammenholde visionerne med virkeligheden samt det kvantitative med det kvalitative kan vi blive klogere på, hvornår arkitektur påvirker os socialt, kulturelt, økonomisk og miljømæssigt.

I denne artikel præsenterer vi de vigtigste læringer fra vores første række af genbesøg. Her har vi sat fokus på de såkaldte ildsjæleprojekter med baggrund i kampagnerne Underværker og Byggeriets ildsjæle.