x

Klimatilpasning i byudvikling

Bog

Udgivelsesdato
01. februar 2016

Sideantal
76 sider

Forfatter(e)
Af Realdania By & Byg

For medlemmer af
Realdania By & Byg Klubben
39,00 kr.
(49,00 kr. for ikke-medlemmer )

Læg i kurv

Læs om klimatilpasningsløsningerne i fem danske byudviklingsprojekter, der alle håndterer klimaudfordringerne i projektområderne på en effektiv måde og samtidig fremmer en lang række andre hensyn til f.eks. byliv, rekreation, sundhed, natur i byen og håndtering af jordforurening.

Havvandsstigninger, stormfloder og flere ekstreme regnskyl er nogle af konsekvenserne af de globale klimaforandringer, som byer og kommuner i Danmark er nødt til at omstille sig til.

Det gælder også i byudviklingsprojekterne FredericiaC, Køge Kyst, Ringkøbing K og NærHeden, som Realdania By & Byg er engageret i sammen med de respektive partnerkommuner – og i omdannelsen af Sankt Annæ Plads i København. 

I publikationen ”Klimatilpasning i byudvikling – Fem løsninger med merværdi for byen” beskriver Realdania By & Byg, hvordan den nødvendige klimatilpasning er indarbejdet fra starten af de fem byudviklingsprojekter - i kombinerede løsninger, der både håndterer klimaudfordringerne på en effektiv måde og skaber attraktive byrum med naturoplevelser, aktivitetsmuligheder og mødesteder, der øger livskvaliteten for alle, der skal bo, arbejde i eller bruge bydelene.

Samtidig har projekterne opnået en række økonomiske, praktiske og miljømæssige gevinster.

Du kan downloade en gratis pdf af publikationen øverst på siden - eller købe et trykt eksemplar for 49 kr. her.

Du kan også se to film, der fokuserer hhv. på håndteringen af havvandsstigninger i FredericiaC og Køge Kyst og håndteringen af skybrud i Køge Kyst, Ringkøbing K, NærHeden og på Sankt Annæ Plads nedenfor.

Vil du opleve Realdania By & Bygs byudviklingsprojekter?
Realdania By & Byg Klubben afholder en lang række erhvervsarrangementer i vores projekter - herunder også i de fire byudviklingsprojekter.