x

Mal med Realdania

Bog

Sideantal
15 sider

Forfatter(e)
Realdania
Illustrationer af peterconrad.dk

Download

Nu kan du male med Realdania

I Danmark er vi næsten seks millioner mennesker. Vi bor i en masse byer – både store og små – som er fyldt med huse, lejligheder og andre slags bygninger. Det er her vi er sammen med vores familie og venner, det er her vi går i skole og arbejder, og det er her vi dyrker sport og går i biografen.

Og det er netop her, hvor vi bor og lever vores liv, at vi i Realdania arbejder på at gøre byer og huse rigtig gode at være i. Vi har for eksempel bygget nogle sjove skolegårde sammen med nogle børn, og vi har også været med til at lave nogle af de pladser rundt om i byerne, hvor det er rart at sidde og spise is om sommeren. Vi husker også din mor og far på, at de skal åbne vinduet på dit værelse, så der kommer frisk luft ind – for så sover du nemlig meget bedre om natten.

Faktisk er Realdania en forening, man kan blive medlem af – ligesom hvis du er medlem i din sportsklub, hvor du spiller fodbold eller badminton. I Realdania er der omkring 155.000 medlemmer, og måske er din mor og far allerede medlem? Det kan man nemlig blive, hvis man ejer et hus eller en lejlighed eller et sommerhus. Vi bor selv i det hus, du kan se på forsiden. Det er det med pladsen foran, hvor der næsten  altid er nogen, som står på skateboard. Det er sjovt. Hvilken farve  synes du, vores hus skal have?