x

Vind et besøg i fremtidens forstad

”Fremtidens forstad” NærHeden i Hedehusene inviterer til foredrag og på rundtur i byudviklingsområdet. Projektdirektør Ole Møller fortæller om udviklingen af en bydel, hvor der er fokus på nem hverdag og stærkt fællesskab, og guider os rundt i byudviklingsområdet, hvor landskabet lige nu er under forvandling. Arrangementet er for medlemmer, deltagerne udvælges ved lodtrækning, og hver vinder får 2 billetter.

Arrangementet er afholdt

Dato
27. september 2016

Tidspunkt
kl. 17.00 — kl. 18.30

Adresse
Industrivej 2
2640 Hedehusene

Udsolgt

Se alle arrangementer
Vind et besøg i fremtidens forstad

Realdanias særarrangement i Nærheden

NærHeden bliver en tæt lav by med stærke fællesfaciliteter og nem adgang til storby, natur, indkøb, skole og idrætsfaciliteter. Over de næste cirka 20 år vil Høje-Taastrup Kommune og Realdania By & Byg med partnerskabet NærHeden opføre en helt ny bydel, som skal være et forbillede for fremtidens bæredygtige forstad og en central driver for udvikling af Hedehusene. Parterne bag NærHeden ønsker samtidig at vise nye veje for, hvordan forstaden kan nytænkes med fokus på kvalitet og bæredygtighed i bred forstand - herunder særligt i forhold til social bæredygtighed.

Læs mere om projektet

Adresse
Industrivej 2, 1. sal, 2640 Hedehusene.

Tid
Tirsdag den 27. september 2016, kl. 15.00-16.30.

Program
Kl. 15.00: Velkomst ved Realdania By & Byg.

Kl. 15.10: Projektdirektør i NærHeden Ole Møller fortæller om projektet, viser renderinger og modeller.

Kl. 15.40: Vi serverer en kop kaffe og kage.

Kl. 16.00: Vi går samlet ud til hele den nye bydels højeste punkt.

Kl. 16.30: Arrangementet slutter.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden 11. september. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at melde sig ind, gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. Læs mere om dine medlemsfordele.

Meld dig ind