x

Nyttig natur: Oplev RingkøbingK

I den kommende bydel RingkøbingK, der er under opførsel af Realdania By&Byg, kan du få en helt ny bolig med direkte adgang til enge, frugtlunde, skov, vådområder og Ringkøbing Fjord. Oplev, hvor langt udviklingen af området i den spektakulære natur er nået, når Realdania tager på udflugt i det store byudviklingsprojekt. Arrangementet er for medlemmer, deltagerne udvælges ved lodtrækning, og hver vinder får 2 billetter.

Arrangementet er afholdt

Dato
21. september 2016

Tidspunkt
kl. 17.00 — kl. 18.30

Adresse
Hebolgårde 2
6950 Ringkøbing

Udsolgt

Se alle arrangementer
Nyttig natur: Oplev RingkøbingK

Realdanias særarrangement i RingkøbingK

Ringkøbing-Skjern Kommune og Realdania By & Byg er gået sammen om at udvikle en ny bydel med forskellige boligtyper og -former – alle med direkte adgang til naturen og Ringkøbing Fjord - i et attraktivt område i byens sydøstlige kant. Udviklingen af Ringkøbing K skal vise, hvordan Ringkøbing kan udnytte de store potentialer, der ligger i den korte afstand mellem by og natur til at udvikle et nyt attraktivt boligområde og et unikt, rekreativt, naturområde til gavn for byens nuværende og kommende borgere.

Læs mere om projektet

Adresse
Hebolgårde 2, 6950 Ringkøbing.

Tid
Onsdag den 21. september, kl. 17:00 - 18:30.

Program
Kl. 17.00: Velkomst ved Realdania By & Byg.

Kl. 17.10: Projektdirektør i Ringkøbing K, Dorthe Frilund Jensen, fortæller om udviklingen af naturen og de kommende huse i Ringkøbing K.

Kl. 18.00: Vi serverer en forfriskning på én af de to aktivitetspladser i naturen med udsigt til fjorden.

Kl. 18.30: Arrangementet slutter.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden 11. september. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at melde sig ind, gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. Læs mere om dine medlemsfordele.

Meld dig ind