x

Oplev nyt søslagsmuseum i Thyborøn

Hvis krigshistorie og søslag rykker i din indre Holger Danske, er Sea War Museum i Thyborøn sagen. Realdania besøger 30. august museet, der gennem tusindvis af dykkerfund fortæller de dramatiske historier fra søkrigen i Nordsøen under 1. Verdenskrig. Arrangementet er for medlemmer, deltagerne udvælges ved lodtrækning, og hver vinder får 2 billetter.

Arrangementet er afholdt

Dato
30. august 2016

Tidspunkt
kl. 13.00 — kl. 15.30

Adresse
Kystcentervej 11
7680 Thyborøn

Udsolgt

Se alle arrangementer
Oplev nyt søslagsmuseum i Thyborøn

Realdanias særarrangement på Sea War Museum

Med økonomisk støtte fra Realdania og erhvervsmanden Gert Normann har Lemvig Kommune nu renoveret og omdannet 1. etape af De Røde Barakker i Thyborøn til et maritimt udstillingssted. De Røde Barakker skal være et internationalt udstillingsmiljø, og hovedattraktionen bliver Gert Normanns dykkerfund fra 1. verdenskrig – særligt fra verdens største søslag, der fandt sted den 31. maj-1. juni 1916 lige ud for den jyske vestkyst.

Formålet med omdannelsen af de røde barakker er, at et af Thyborøns markante kulturmiljøer også i fremtiden bliver en del af stedets identitet og skal være med til at give hele området et løft og gøre dette unikke sted, på spidsen af Thyborøn, til et attraktivt besøgsmål. På sigt er det planen, at hele barakbyen renoveres og omdannes til forskellige maritime udstillinger, hvor lokale også får mulighed for at deltage.

Kom og oplev det maritime område og Sea War museet, når r
undviser og ingeniør Søren Nielsen byder velkommen til en guidet tur i museet. Oplev også arkitekt Dorte Gad fortælle om omdannelsesprojektet og samarbejdet med kommunen, når hun giver en rundvisning i området og fortæller om hvordan barak blev til museum.

Læs mere om projektet

Adresse
Kystcentervej 11, 7680 Thyborøn.

Tid
Tirsdag d. 30. august 2016, kl. 13.00 – 15.30.

Program
Kl. 13.00 - 13.05: Velkomst af konsulent Tim Jensen, Dansk Bygningsarv.
Kl. 13.05 - 13.10: Velkomst v. Søren Nielsen.
Kl. 13.10 - 14.50: Guidet rundvisning ved ingeniør Søren Nielsen og arkitekt Dorte Gad.
Kl. 14.50 - 15.30: Arrangementet slutter i caféen - Mallemukken - med kaffe og kage.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at melde sig ind, gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. Læs mere om dine medlemsfordele.

Meld dig ind