x

Superkilen: Et pangfarvet byrumsbesøg

Det er trefarvet, multikulturelt og har sin egen Røde Plads. Og så kan man både spille skak og møde et palmetræ. Superkilen har kilet sig ned midt på Nørrebro og gjort området rødere, grønnere og livligere. Arrangementet er for medlemmer, deltagerne udvælges ved lodtrækning, og hver vinder får 2 billetter.

Arrangementet er afholdt

Dato
31. august 2016

Tidspunkt
kl. 18.30 — kl. 20.00

Adresse
Bragesgade 5
2200 København N

Udsolgt

Se alle arrangementer
Superkilen: Et pangfarvet byrumsbesøg

Realdanias særarrangement i Superkilen

Med et arkitektonisk løft har det været målet at give kvarteret omkring Mimersgade på Nørrebro i København en ny og mere positiv identitet – til gavn for dem, der bor i området. De lokale skal være stolte af at bo i Mimersgadekvarteret, og kvarteret skal være et sted, som lokker folk udefra til at kigge forbi og bruge områdets attraktioner. Etableringen af Superkilen som et nyt byrum er et af de vigtige elementer i disse bestræbelser.

Læs mere om projektet

Adresse
Bragesgade 5, 2200 København N.

Tid
Onsdag den 31. august 2016, kl. 16.30-18.00.

Mødested
Café Le Rouge ved ”Den Røde Plads” og Nørrebrohallen.

Program
Kl. 16.30-16.50: Ankomst til Café Le Rouge samt velkomst og oplæg om Superkilen ved programchef Astrid Bruus Thomsen om processen bag tilblivelse af ideen om Superkilen og evt. et kort oprids af programmet ’Byer for mennesker’. Imens serveres kaffe og kage.

Kl. 16.50-17.05: Oplæg om den arkitektoniske og bymæssige fortælling bag Superkilen ved Mikkel Marcker Stubgaard, projektleder hos BIG, Bjarke Ingels Group.

Kl. 17.05-18.00: Rundvisning i Superkilen med gode historier om udvalgte komponenter ved Mikkel Marcker Stubgaard.

Kl. 18.00: Tak for i dag.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden 19. august. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at melde sig ind, gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. Læs mere om dine medlemsfordele.

Meld dig ind