x

Kig bag kulissen på fynsk herregård

Hindsgavl Slot har 800 år på bagen, men slottet og den tilhørende avlsgård er renoveret, så den smukke herregård i dag kan byde indenfor – og i en bæredygtig økonomisk ramme. Den 26. maj tager vi en tur gennem de smukke ejendomme, parken og den historiske køkkenhave . Vi udlodder 40 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
26. maj 2019

Tidspunkt
kl. 13.00 — kl. 15.00

Adresse
Hindsgavl Allé 7
5500 Middelfart

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Kig bag kulissen på fynsk herregård

Realdanias arrangement på Hindsgavl Slot

De danske herregårde er en væsentlig del af det danske kulturlandskab. De er vidnesbyrd om århundreders kultur og sætter hver især et fornemt præg på landskabet - ikke alene med bygningsmæssig skønhed, men ofte også som samlingspunkt for en egns kulturelle udvikling og natur.

Læs mere om projektet

Adresse

Hindsgavl Allé 7, 5500 Middelfart 

Tid

Søndag den 26. maj 2019, kl. 13.00-15.00

Program

Kl. 13.00: Velkomst i Laden ved Astrid Weiss, arkitekturhistoriker og kommunikationsmedarbejder hos Realdania By & Byg, på vegne af Mit Realdania.

Opdeling i to hold.

Hold 1 går med en vært fra Hindsgavl rundt og ser slottet og hører om historien, og hold 2 går med en gartner fra Hindsgavl rundt i parken og køkkenhaven.

De to hold bytter.

Efterfølgende serveres der en forfriskning i Staldknægten.

Kl. 15.00: Arrangementet slutter.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 5. maj, hvorefter vinderne får direkte besked på mail tirsdag den 7. maj.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 5. maj. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind