x

Besøg værftet og hør om renoveringen

Det traditionsrige byrum omkring Holbæk Havn og værftet har fået nyt liv. By og fjord er bundet sammen, og der er blevet plads til kultur- og fritidsaktiviteter for byens borgere i alle aldre. Onsdag den 22. maj får Realdanias medlemmer fortællingen om forvandlingen. Vi udlodder 50 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
22. maj 2019

Tidspunkt
kl. 16.30 — kl. 19.00

Adresse
Havnevej 7-9
4300 Holbæk

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Besøg værftet og hør om renoveringen

Realdanias arrangement på Holbæk Værft

Den gamle røde værftsbygning af træ, ophalerbeddinger og omkringliggende arealer på Holbæk Havn er blevet renoveret. Dermed er det gamle skibsværft åbnet som hele Holbæks aktivitetshus.

Læs mere om projektet

Adresse

Havnevej 7-9, 4300 Holbæk

Tid

Onsdag den 22. maj 2019, kl. 16.30-19.00

Program

Kl. 16.30: Projektleder Ingelise Andersson byder velkommen og fortæller om Realdania.

Brian Worm Ahlquist, kultur- & fritidschef i Holbæk Kommune, fortæller om bevillingen fra Realdania, det samlede projekt, og hvad det har betydet for byen.

Lone Backs, arkitekt, fortæller om selve renoveringen af værftet.

Gruppen deles ind i 2-3 hold.

Gåtur rundt i værftsområdet med Brian Worm Ahlquist, Lone Backs og Mikkel Thorning, koordinator for bl.a. Værftet i Holbæk Kommune, som guider.

Der er ’åbne værksteder’, mens der serveres sandwich vand/kaffe.  

I de åbne værksteder kan medlemmerne på egen hånd se nærmere på værftet, få indblik i arbejdet med Nationalmuseets skibe i beddingsværkstedet, møde folkene bag Holbæk Kystlivscenter og Holbæk Klatreklub.

Kl. 19.00: Arrangementet slutter.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 5. maj, hvorefter vinderne får direkte besked på mail tirsdag den 7. maj.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 5. maj. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind