x

Besøg Ofelia og Sankt Annæ Plads

I hjertet af København ved Nyhavn og Skuespilhuset ligger to smukke pladser med klimatilpasningsanlæg, legeplads og et state-of-the-art underjordisk parkeringsanlæg. Tirsdag den 28. maj får vi en rundtur med fortællingen om de to mødesteder på havnefronten. Vi udlodder 25 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
28. maj 2019

Tidspunkt
kl. 15.00 — kl. 16.30

Adresse
Kvæsthusbroen
1250 København K

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Besøg Ofelia og Sankt Annæ Plads

Realdanias arrangement på Kvæsthusmolen og Sankt Annæ Plads

København har fået en smuk plads, Ofelia Plads, med vand på tre sider og plads til liv og leg for alle. Under pladsen er anlagt et underjordisk parkeringsanlæg. Sammen med Sankt Annæ projektet er der skabt rammer for et rigt og varieret by- og kulturliv i hjertet af København.

Læs mere om Kvæsthusprojektet

Sankt Annæ Plads og de omkringliggende gader er blevet løftet og renoveret med fokus på at skabe en rekreativ grøn forbindelse til Kvæsthusmolen, det underjordiske parkeringsanlæg og Skuespilhuset. Her kan mennesker mødes, opleve, udfolde og bevæge sig hele året.

Læs mere om Sankt Annæ projektet

Adresse

Kvæsthusbroen, 1250 København K 

Parkering

Det er muligt at parkere i parkeringshuset under Kvæsthusmolen. Parkering koster 35 kr. i timen.

Mødested

Ved det første tårn på Kvæsthusmolen

Tid

Tirsdag den 28. maj 2019, kl. 15.00-16.30

Program

Kl.15.00: Velkomst ved Mette Rabølle Sørensen, kommunikationsmedarbejder hos Realdania By & Byg, på vegne af Mit Realdania.

Tidligere projektdirektør for Kvæsthusselskabet Ole Bach indleder sin fortælling om områdets historie og transformation.

Vi bevæger os ud i det nye byrum og ser på både pladsen, parkeringsanlægget og klimatilpasningerne.

Vi slutter af med en forfriskning i Skuespilhusets foyer.

Kl. 16.30: Arrangementet slutter.

NB: Husk påklædning efter vejret, da arrangementet finder sted udendørs.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 5. maj, hvorefter vinderne får direkte besked på mail tirsdag den 7. maj.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 5. maj. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind