x

Tag på kunstnerisk byvandring i Kanalbyen

Kanalbyen i Fredericia er en ny klimasikker bydel, der er placeret i den historiske bymidte. Kom med på byvandring den 20. august og få fortællingen om, hvordan bydelen har arbejdet strategisk med midlertidig og permanent kunst i byrummet og byggeriet. Realdania By & Byg står i spidsen for byudviklingsprojektet. Vi udlodder 40 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
20. august 2019

Tidspunkt
kl. 16.30 — kl. 18.30

Adresse
Vendersgade 74
7000 Fredericia

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Tag på kunstnerisk byvandring i Kanalbyen

Realdanias medlemsarrangement i Kanalbyen i Fredericia

Den nye klimasikre kanalby i Fredericia skal på sigt kunne rumme op mod 2.800 nye arbejdspladser og 1.200 boliger. Den overordnede vision for Kanalbyen er, sammen med borgere, erhvervsliv, kulturliv, organisationer og alle andre interesserede, at udvikle en ny bydel, som giver alle i Fredericia fri og direkte adgang til vandet og havnen.  

Læs mere om projektet

Adresse

Port House, Vendersgade 74, stuen th., 7000 Fredericia

Mødested

I kantinen i Port House

Tid

Tirsdag d. 20. august 2019, kl. 16.30-18.30

Program

Kl. 16.30: Velkomst ved projektleder Louise Jonsson fra Realdania By og Byg på vegne af Realdania.

Projektdirektør Tim E. Halvorsen giver en introduktion til Kanalbyen og fortæller om, hvordan bydelen har arbejdet strategisk med kunst i byrummet og byggeriet.

Opdeling i to hold til byvandringen, hvor vi oplever både de midlertidige og permanente kunstværker i Kanalbyen og hører om de kunstprojekter, som er undervejs.

Det ene hold går med projektdirektør Tim E. Halvorsen og det andet hold går med chefkonsulent Louise Bjerre.

Fælles afrunding og forfriskning i C-byen.

Kl. 18.30: Arrangementet slutter.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest mandag den 2. september 2019, hvorefter vinderne får direkte besked på mail tirsdag den 3. september 2019.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest muligt chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig, kortvarig karantæne af vinderne: Har et medlem vundet plads på et arrangement, vil medlemmet først kunne blive udtrukket som vinder igen 30 dage efter man udtrækkes som vinder. Herefter kan medlemmet indgå i konkurrencer igen på lige fod med alle andre medlemmer.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

 Meld dig ind