x

Oplev ølivet på Livø

Lørdag d. 7. september smager vi på ølivet på Livø i Limfjorden. Dagen byder på en introduktion til den bæredygtige udviklingsplan for Livø – ”Grøn Livø”, som vi har støttet. Programmet indeholder også en ø-rundtur og et besøg i den tidligere funktionærbolig Nonnebo. Vi udlodder 40 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
7. september 2019

Tidspunkt
kl. 09.15 — kl. 16.20

Adresse
Rønbjerg Havn
9681 Ranum

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Oplev ølivet på Livø

Realdanias medlemsarrangement på Livø

Hvordan kan der sikres en fremtidig bæredygtig drift af den lille ø Livø, som ligger i Limfjorden, på en måde så kulturmiljøet bevares og anvendes, og øen forsynes med egen bæredygtig energi? Det er det centrale spørgsmål i projekt ”Grøn Livø".

Læs mere om projektet

Adresse

Rønbjerg Havn, 9681 Ranum

Mødested

Rønbjerg Havn ved færgelejet for Miniline Livø-færgen.

Parkering

Der vil være parkeringsmulighed ved lystbådehavnen i Rønbjerg få hundrede meter fra færgelejet. Der er ikke adgang for biler og hunde på Livø.

Tid

Lørdag d. 7. september 2019, kl. 09.15-16.20

Anden information

Medbring tøj og sko efter vejret. Arrangement er ikke egnet for gangbesværede, da der er en del vandring rundt på Livø.

Program

Kl. 09.15: Vi mødes ved Rønbjerg Havn ved færgelejet for Miniline Livø-færgen og tager færgen over til Livø sammen.

Kl. 09.30: Overfarten varer 20 min.

Kl. 09.50: Velkomst ved projektleder Anne Helmer som fortæller om Realdania og medlemsaktiviteterne. 

Kl. 10.00: Introduktion og rundvisning på Livø ved landmand Karsten Kjærgaard fra Naturstyrelsen. Karsten Kjærgaard fortæller om Livøs historie, det økologiske demonstrationslandbrug og naturen. Rundvisningen slutter ved Livø Kro.

Kl. 12.00: Frokost på Livø Kro, hvor der serveres sandwich og vand.  

Kl. 13.00: Projektleder Birgitte Palle fra Naturstyrelsen fortæller om projekt Grøn Livø. Birgitte Palle giver en kort introduktion til Naturstyrelsens udviklingsplan for Livø og fortæller om renoveringen af den tidligere funktionærbolig kaldet Nonnebo.

Fremvisning af lejligheder i Nonnebo med mulighed for spørgsmål.  

Kl. 14.30: Egen tid til at nyde en forfriskning, is eller lign.

Kl. 15.15: Afgang mod Livø havn.

Kl.15.30: Mens vi venter på færgen giver Birgitte Palle en kort orientering om renovering og udbygning af Livø Havn, for dem der er interesserede.

Kl. 16.00: Tak for i dag. Afgang med Livø-færgen mod Rønbjerg Havn med ankomst kl. 16.20.

Konkurrencebetingelser

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest muligt chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig, kortvarig karantæne af vinderne: Har et medlem vundet plads på et arrangement, vil medlemmet først kunne blive udtrukket som vinder igen 30 dage efter man udtrækkes som vinder. Herefter kan medlemmet indgå i konkurrencer igen på lige fod med alle andre medlemmer.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind