x

Vind besøg på Kunstmuseet i Tønder

Tirsdag d. 20. august kan du opleve fotograf Henrik Saxgrens udstilling på Kunstmuseet i Tønder. Henrik Saxgren fortæller om sit arbejde med den aktuelle udstilling. Oplev en række spektakulære fotoværker, der indfanger stemningen i og omkring Tøndermarsken. Bagefter er der rig mulighed for at opleve resten af museets udstillinger på egen hånd. Vi udlodder 40 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
20. august 2019 kl. 14.00 - 16.00
20. august 2019 kl. 17.00 - 19.00

Adresse
Wegners Plads 1
6270 Tønder

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Vind besøg på Kunstmuseet i Tønder

Realdanias medlemsarrangement om Henrik Saxgrens fotoudstilling af Tøndermarsken

Området omkring Tøndermarsken i Sønderjylland er præget af mange af de udfordringer, som yderområder kæmper med landet over. Men stedet har samtidig et enormt potentiale. Med et massivt løft, skal Tøndermarsken og området omkring gøres endnu mere attraktivt og synligt til gavn for alle der bor, arbejder i og besøger området.

Læs mere om projektet

Adresse

Wegners Plads 1, 6270 Tønder

Tid

Tirsdag d. 20. august 2019, kl. 14.00-16.00 og kl. 17.00-19.00

Program

Hold 1 kl. 14.00-16.00:

Kl.14.00: Projektleder i Realdania, Anne Helmer, byder velkommen og giver en status på foreningens aktiviteter og medlemsfordele.

Oplæg og rundvisning i den aktuelle udstilling om Tøndermarsken ved fotograf Henrik Saxgren, der fortæller om sit arbejde.

Der bydes på kaffe/te og kage i museets café.

Kort oplæg ved museets guider med tips til at besøge resten af museet på egen hånd.

Kl.16.00: Tak for i dag. Medlemmerne er velkomne til at blive, indtil museet lukker kl. 19.00. 

Hold 2 kl. 17.00-19.00:

Kl.17.00: Der bydes på kaffe/te og kage i museets café. Imens giver projektleder i Realdania, Anne Helmer, en status på foreningens aktiviteter og medlemsfordele.

Oplæg og rundvisning i den aktuelle udstilling om Tøndermasken ved fotograf Henrik Saxgren, der fortæller om sit arbejde.

Kort oplæg ved museets guider med tips til at besøge resten af museet på egen hånd, indtil museet lukker kl. 19.00.

19.00: Tak for i dag.

Konkurrencebetingelser

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest muligt chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig, kortvarig karantæne af vinderne: Har et medlem vundet plads på et arrangement, vil medlemmet først kunne blive udtrukket som vinder igen 30 dage efter man udtrækkes som vinder. Herefter kan medlemmet indgå i konkurrencer igen på lige fod med alle andre medlemmer.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.   

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind