x

Kig indenfor i Nordens bedst bevarede fattiggård

Den 4. juli får medlemmer af Realdania chancen for at besøge Danmarks Forsorgsmuseum, som er blevet gjort tilgængeligt for handicappede og dårligt gående. Museet bringer næsten glemte historier frem i lyset om hverdagen for småkårsfolk, gamle og forældreløse børn på fattiggårde, forsorgshjem og børnehjem. Vi udlodder 60 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
4. juli 2019 kl. 14.00 - 16.00
4. juli 2019 kl. 17.00 - 19.00

Adresse
Grubbemøllevej 13
5700 Svendborg

For medlemmer af Realdania

Tilmeld Se alle arrangementer
Kig indenfor i Nordens bedst bevarede fattiggård

Realdanias arrangement på Forsorgsmuseet i Svendborg

Danmarks Forsorgsmuseum arbejder med at bevare, forske i og formidle samfundets forsorg, som den har udspillet sig på så forskellige institutioner som f.eks. børnehjem, fattiggårde, arbejdsanstalter og alderdomshjem - med særligt fokus fra midten af 1800-tallet og frem til i dag. På museet ønsker de at give de mennesker, hvis historie ikke er blevet eller bliver fortalt, en plads i historien.

Hele museet er blevet gjort tilgængeligt for handicappede og dårligt gående med handicaplifte, toiletter, automatiske døråbnere, belægninger, ramper og belysning. Museet har desuden fået et helt nyt billetsalg med cafe og museumsbutik. 

Læs mere om projektet

Adresse

Grubbemøllevej 13, 5700 Svendborg

Tid

Torsdag d. 4. juli 2019, kl. 14.00-16.00 og kl. 17.00-19.00

Program

Hold 1 kl. 14.00-16.00:

Kl. 14.00: Projektleder Jamilla Lynge, Realdanias medlemsteam, giver en intro til foreningen Realdania og medlemsfordelene.

Velkomst ved rundviserne fra Danmarks Forsorgsmuseum.

Medlemmerne inddeles i to hold og går på rundvisning.

Efterfølgende er der forfriskning i Klistersalen eller ved bordene i gården.

Kl.16.00: Tak for i dag.

Hold 2 kl. 17.00-19.00:

Kl. 17.00: Projektleder Jamilla Lynge, Realdanias medlemsteam, giver en intro til foreningen Realdania og medlemsfordelene.

Velkomst ved rundviserne fra Danmarks Forsorgsmuseum.

Medlemmerne inddeles i to hold og går på rundvisning.

Efterfølgende er der forfriskning i Klistersalen eller ved bordene i gården.

Kl.19.00: Tak for i dag.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 16. juni, hvorefter vinderne får direkte besked på mail tirsdag den 18. juni.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 16. juni. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind