x

Housewarming på Frilandsmuseet

Igennem hele efteråret 2019 har Kongevejens Skole, som er nabo til Frilandsmuseet, lagt al undervisning i 7. klasses valgfag i håndværk og design på museet. Sammen med klassens lærere og håndværkere fra Frilandsmuseet bygger eleverne et legehus i museets stationsby. Kom med til housewarming på Frilandsmuseet den 18. december og se det færdige resultat.

Arrangementet er afholdt

Dato
18. december 2019

Tidspunkt
kl. 14.00 — kl. 16.00

Adresse
Frilandsmuseet
Højskolevej 19
2800 Lyngby

Se alle arrangementer
Housewarming på Frilandsmuseet

Nationalmuseet inviterer til housewarming på Frilandsmuseet, hvor 7. klasse fra Kongevejens Skole i samarbejde med Frilandsmuseets tømrer, murer og maler har fremstillet et legehus i museets stationsby. Byggeriet er en del af udviklingsprojektet Håndværk i Folkeskolen.

 

Udviklingsprojektet Håndværk i Folkeskolen handler om at få børn og unge til at interessere sig for det gode håndværk på et tidligt tidspunkt. Håndværk i Folkeskolen er et samarbejdsprojekt, der er støttet af Realdania, der inddrager både virksomheder, erhvervsskoler, folkeskoler, museer og kommuner. De praktiske øvelser er i fokus, og eleverne skal selv planlægge og bygge deres projekter. 

 

Læs mere om projektet

 

Der vil være sodavand fra Frem og pølsevogn fra Harry's Place til arrangementet.

 

Tidspunkt

Onsdag den 18. december 2019 kl. 14.00 - 16.00

Sted

Frilandsmuseet, (Stationsbyen) indgang via Højskolevej 19, 2800 Lyngby