x

Få indblik i Realdanias grønlandske projekter

Hvordan puster man nyt liv i en lille grønlandsk bygd, når dens eksistens er truet af fraflytning? Den 6. februar kan du ved et arrangement i DOKK1 i Aarhus høre om det kommende Isfjordscenter i Ilulissat. Oplev også fotograf Henrik Saxgren fortælle og vise billeder fra bogen ”Bag en mur af is”, der skildrer livet i Ilimanaq. Vi udlodder 125 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
6. februar 2020

Tidspunkt
kl. 18.00 — kl. 20.00

Adresse
Hack Kampmanns Plads 2
8000 Aarhus C


Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Få indblik i Realdanias grønlandske projekter

Realdanias medlemsarrangement om grønlandske projekter

Et nyt formidlingscenter ved Ilulissat skal styrke turismeudviklingen i området og formidle det spektakulære områdes historie, udvikling og betydning samt sætte fokus på klimaforandringernes betydning. Isfjordscentret forventes klar til indvielse i sommeren 2021.

Læs mere om Isfjordscentret

Adresse

DOKK1, Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus C

Mødested

Store Sal (inde midt i DOKK1)

Tid

Torsdag den 6. februar 2020, kl. 18.00-20.00

Program

Kl. 18:00 Velkomst ved projektleder Anne Helmer, Realdanias medlemsteam. 

Associeret Partner Kasper Pilemand fra tegnestuen Dorte Mandrup fortæller om tankerne bag og processen omkring Ilulissat Isfjordscenter, der er under opførsel på den grønlandske vestkyst 250 km nord for polarcirklen. Afslutningsvis er der mulighed for at stille spørgsmål.

Fotograf Henrik Saxgren fortæller med udgangspunkt i sin bog ”Bag en mur af is” om bygden Ilimanaq og om andre oplevelser fra Grønland, der har sat dybe spor i ham.

Mulighed for at stille spørgsmål til Henrik Saxgren og at købe ”Bag en mur af is” til en fordelagtig pris og få den signeret.

Kl. 20.00: Tak for i dag

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest mandag den 16. december 2019, hvorefter vinderne får direkte besked på mail tirsdag den 17. december 2019.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest muligt chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne af vinderne: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 30 dage efter man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer. 

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind