x

Hør om rådgivningscentret Livsrum i Herlev

De fysiske rammer kan være en helende faktor for kræftpatienter, og arkitekturen i rådgivningscentret Livsrum i Herlev skal være med til at give kræftpatienter livsmod og inspiration. Torsdag den 30. januar kan du få en samlet introduktion til bygningens funktion, organisation, finansiering, formgivning og om arkitekturen via projektet Livsrum. Vi udlodder 40 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
30. januar 2020

Tidspunkt
kl. 19.00 — kl. 21.00

Adresse
Borgmester Ib Juuls Vej 2
2730 Herlev

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Hør om rådgivningscentret Livsrum i Herlev

Realdanias medlemsarrangement på rådgivningscentret Livsrum i Herlev

Livsrum i Herlev er et rådgivningscenter, hvor kræftpatienter samt deres pårørende kan modtage gratis rådgivning, deltage i aktiviteter eller slappe af mellem besøgene på hospitalet. Realdania har i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse opført syv nye rådgivningscentre, som oftest er placeret i nærheden af de danske kræftsygehuse over hele landet. Realdania har støttet Projekt Livsrum med i alt 50 mio. kr.

Læs mere om Livsrum i Herlev

Læs mere om projekt Livsrum

Adresse

Borgmester Ib Juuls Vej 2, 2730 Herlev  

Tid

Torsdag den 30. januar 2020, kl. 19.00-21.00

Program 

19.00: Projektleder Ingelise Andersson byder velkommen og fortæller om foreningen Realdania

Oplæg ved arkitekt Dan Cornelius fra Cornelius + Vöge om programmet for bygningen, det færdige byggeri, og om hvordan tegnestuen gik til opgaven med udgangspunkt i arkitekturen som helende faktor.

Oplæg ved rådgivningsleder Peter Genter om kræftrådgivningens funktion, organisation og hverdag. Derudover fortæller Peter om projekt Livsrum, samarbejdet med Realdania og byggeprocessen set fra bygherres side.

Omvisning rundt i bygningen. Kaffe, the og kage. Oplægsholdere står til rådighed for spørgsmål.

21.00: Arrangementet er slut

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest mandag den 16. december 2019, hvorefter vinderne får direkte besked på mail tirsdag den 17. december 2019.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest muligt chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne af vinderne: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 30 dage efter man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer. 

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind