x

Byg collagelandskaber og mini-akvarier på Louisiana

Lørdag den 11. januar byder Louisiana velkommen til en kreativ børneworkshop, hvor der kan leges, tegnes og bygges. Med en kort rundvisning i den nuværende udstilling ”Arkitekturens Værksteder - TATIANA BILBAO” inspireres børnene til at tænke bygninger og arkitektur, så de efterfølgende kan bygge collagelandskaber i værkstedet. Vi udlodder 18 x 4 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning. Arrangementet er bedst egnet for børn i skolealderen.

Arrangementet er afholdt

Dato 11. januar 2020

Tidspunkt
kl. 10.30 — kl. 13.00

Adresse
Gl. Strandvej 13
3050 Humlebæk

For medlemmer af Realdania

Se alle arrangementer
Byg collagelandskaber og mini-akvarier på Louisiana

Realdanias medlemsarrangement på Louisiana

Som en del af en samlet modernisering og opgradering af Louisiana Museum for Moderne Kunst er flere af museets bygninger blevet renoveret eller under renovering. Herunder østfløjen som danner rammen om de fleste af museets arkitekturudstillinger.

Læs mere om vores projekt på Louisiana

Adresse 

Gl. Strandvej 13, 3050 Humlebæk

Mødested

Indgang via gruppeindgangen

Tid

Lørdag den 11. januar 2019, kl. 10.30-13.00

Anden information

Museet åbner først kl. 10.30 - så kom ikke i alt for god tid. Husk en 20’er til garderoben. 

Program

Kl. 10.30: Ankomst og mulighed for at gå i garderoben med overtøj.   

Velkommen til workshop som indledes med omvisning i den aktuelle udstilling ”Arkitekturens Værksteder – Tatiana Bilbao” i hold. Vi ser nærmere på de arbejdsmetoder og collageprocesser, som den mexicanske arkitekt Tatiana Bilbao benytter sig af. Vi går på opdagelse i hendes gigantiske grundtegning over en by og afprøver selv at tegne bylandskaber ind på manifold, som er transparent arkitektpapir. 

Workshoppen fortsætter i Bådehuset, hvor vi med limpistol og pap bygger vores egne collage-landskaber inspireret af Bilbaos formsprog. Under workshoppen serveres der kaffe/the, vand, juice og kage.

Kort introduktion til Realdania ved projektassistent Jamilla Lynge, mens der bygges collager.

Kl. 13.00: Arrangementet slutter. Mulighed for at udforske Louisiana på egen hånd indtil museet lukker. 

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest mandag den 16. december, hvorefter vinderne får direkte besked på mail tirsdag den 17. december.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest muligt chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne af vinderne: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 30 dage efter man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer. 

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind