x

Tag med på humoristisk museumsbesøg

Fredag d. 6. december kan du opleve Alhambra – Danmarks revymuseum, som har til huse i Riises Landsted på Frederiksberg. Få en introduktion til restaureringen af Riises Landsted, som indgår i Realdania By & Bygs samling af historiske ejendomme. Hør også museumsdirektør Rikke Rottensten fortælle om revymuseet og gå bagefter på opdagelse i museet, der dækker den humoristiske og satiriske scenekunst fra 1849 og frem til i dag. Vi udlodder 25 x 2 billetter.

Arrangementet er afholdt

Dato
6. december 2019

Tidspunkt
kl. 10.30 — kl. 11.30

Adresse
Allégade 5
2000 Frederiksberg C

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Tag med på humoristisk museumsbesøg

Realdanias medlemsarrangement på Riises Landsted og Alhambra

Riises Landsted på Frederiksberg er et smukt senklassicistisk eksempel på den byggeskik, som historisk knytter sig til Allègade. Huset indgår i Realdania By & Bygs samling af ca. 60 historiske ejendomme.

Læs mere om projektet

Adresse

Allégade 5, 2000 Frederiksberg C

Tid

Fredag den 6. december 2019, kl.10.30-11.30

Program   

Kl. 10.30: Velkomst og introduktion til Riises Landsted, dets historie og restaureringen ved kulturformidler Mette Rabølle Sørensen fra Realdania By & Byg.

Oplæg om Alhambra ved museumsdirektør Rikke Rottensten.

Kl. 11.30: Arrangementet slutter. Mulighed for selv at gå på opdagelse i udstillingen.

OBS: Entré til Alhambra er inkluderet. Billetten gælder frem til lukketid på dagen.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest fredag den 22. november 2019, hvorefter vinderne får direkte besked på mail mandag den 25. november 2019.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest muligt chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne af vinderne: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 30 dage efter man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer. 

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind