x

Tag en tur i FÆNGSLET i Horsens

Det tidligere statsfængsel i Horsens er blevet omdannet til en af byens bærende kulturinstitutioner. Den 11. december kan du komme med en dag bag tremmer og høre direktør for FÆNGSLET, Astrid Søes Poulsen, fortælle om transformationen. Vi udlodder 50 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
11. december 2019 kl. 14.00 - 16.10
11. december 2019 kl. 17.00 - 19.10

Adresse
Fussingsvej 8
8700 Horsens

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Tag en tur i FÆNGSLET i Horsens

Realdanias medlemsarrangement i FÆNGSLET i Horsens

Statsfængslet husede den sidste indsatte tilbage i 2006, og i 2012 åbnede FÆNGSLET fra en dengang lukket verden til en nu åben oplevelsesvirksomhed, der både byder på overnatning, café, et prisbelønnet fængselsmuseum, iværksætteri og meget mere. Realdania har støttet FÆNGSLET med i alt 40 mio. kr., som blandt andet er gået til forundersøgelse og en kommende kultur- og konferencesal - Vestsalen. 

Læs mere om projektet

Adresse

Fussingsvej 8, 8700 Horsens

Mødested

Ved receptionen til venstre i den grønne port. Herefter guides medlemmerne over i Forsamlingshuset.

Tid

Onsdag den 11. december 2019, kl. 14.00-16.10 og kl. 17.00-19.10

Program

Hold 1 kl. 14.00-16.10:

Kl. 14.00: Velkomst og intro i Forsamlingshuset ved projektassistent Jamilla Lynge på vegne af Realdania. 

Velkomst og oplæg ved direktør for FÆNGSLET, Astrid Søes Poulsen, som fortæller om transformationen fra lukket statsfængsel til åben kulturinstitution og oplevelsesvirksomhed.  

Pause og eftermiddagskaffe med kage. 

Opdeling i to hold til rundvisning i det prisbelønnede fængselsmuseum, hvor der blandt andet fortælles historier om fangernes flugtforsøg, handel med stoffer og om hverdagslivet i fængslet.

Hold 1 går med formidler på rundvisning i Fængselsmuseet. 

Hold 2 går med formidler på rundvisning i Fængselsmuseet.  

Kl. 16.10: Arrangementet slutter med udgangstilladelse til alle.  

Hold 2 kl. 17.00-19.10:

Kl. 17.00: Velkomst og intro i Forsamlingshuset ved projektassistent Jamilla Lynge på vegne af Realdania. 

Velkomst og oplæg ved direktør for FÆNGSLET, Astrid Søes Poulsen, som fortæller om transformationen fra lukket statsfængsel til åben kulturinstitution og oplevelsesvirksomhed.

Pause og servering af sandwich med vand/sodavand.  

Opdeling i to hold til rundvisning i det prisbelønnede fængselsmuseum, hvor der blandt andet fortælles historier om fangernes flugtforsøg, handel med stoffer og om hverdagslivet i fængslet.

Hold 1 går med formidler på rundvisning i Fængselsmuseet. 

Hold 2 går med formidler på rundvisning i Fængselsmuseet.  

Kl. 19.10: Arrangementet slutter med udgangstilladelse til alle.  

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest fredag den 22. november 2019, hvorefter vinderne får direkte besked på mail mandag den 25. november 2019.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest muligt chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne af vinderne: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 30 dage efter man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer. 

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind